EXCLUSIV. Adevărul despre plecarea lui Răzvan Simion de la Antena 1. Cine ar urma să-l înlocuiască

03 mai 2021
EXCLUSIV. Adevărul despre plecarea lui Răzvan Simion de la Antena 1. Cine ar urma să-l înlocuiască

Pandemia le-a dat posibilitatea patronilor televiziunilor să impună condiții mult mai dure vedetelor cu care lucrează. Mai exact, tocmai pentru că întreaga piață a evenimentelor s-a închis practic, iar artiștilor li s-a tăiat și lor o sursă importantă de bani, aceștia au devenit dependenți de contractele cu posturile TV. Este și cazul lui Răzvan Simion.

Șefii de la Antena 1 au cerut din ce în ce mai mult de la el, pe un salariu similar, ceea ce nu i-a picat deloc bine mantinalului de la Neața. Tocmai pentru că a ridicat pretenții, conducerea televiziunii a dorit să vină cu alternative, în cazul în care Răzvan Simion decide să plece pentru că nu mai acceptă noile condiții de lucru.

Răzvan Simion caută soluții pentru cariera sa

Astfel în echipa de la Neața au fost cooptați Ramona Olaru, Florin Ristei, chef Nicolai Tand sau Magicianul Tudor. Iar lista surprizelor se pare că este deschisă, au declarat surse de la Antena 1 pentru Voxbiz.ro.

Răzvan Simion este din ce în ce mai nemulțumit de ceea ce trebuie să facă în emisiune și se simte și foarte obosit. Se pare că acesta ar fi avut și ceva probleme de sănătate și s-a gândit la o plecare de la Antena 1, doar că nu are curaj să facă acest pas. Pentru a testa terenul, el ar fi acceptat ideea prietenului său, Mihai Bobonete, de a participa la podcastul său și de a lăsa presa să se arunce în speculații.

Cei de la Pro Tv nu iau încă în calcul cooptarea lui Răzvan Simion în echipa matinală

Varianta Răzvan Simion la Pro Tv nu ar fi pe placul producătorilor de la Vorbește lumea, au dezvăluit surse media pentru Voxbiz.ro pentru că se preferă varianta cu o femeie pe post de co-prezentatoare, iar Cove este plăcut de public. Mai mult decât atât, se dorește revenirea Adelei Popescu la cârma matinalului întrucât și aceasta se bucură de apreciere din partea publicului Pro Tv.

În plus Răzvan Simion are deja o imagine foarte legată de Antena 1 și asta nu le-ar conveni celor care lucrează pe partea de marketing și PR de la postul lider de audiență în România.

Dani Oțil nu a luat în calcul plecarea în acest moment

Totuși Mihai Bobonete ar dori să-și ajute prietenul, care nu se mai simte foarte bine la Antena 1 și încearcă să găsească soluții pentru el. Răzvan Simion are practic un program infernal.

El ajunge la studio la ora 5 dimineața și are patru ore de direct, mai puțin sâmbăta. Același lucru este valabit și pentru Dani, care nu a luat în calcul încă o plecare de la postul unde și-a petrecut mulți ani, mai ales că iubita lui, Gabriela Prisăcariu este însărcinată.