Mădălin Ionescu se reîntoarce în televiziune! Ce emisiune va prezenta și cu ce post de televiziune a semnat

de: Ana Toma
17 feb. 2021
Mădălin Ionescu se reîntoarce în televiziune! Ce emisiune va prezenta și cu ce post de televiziune a semnat
Mădălin Ionescu

După o pauză destul de lungă, Mădălin Ionescu a decis să se reîntoarcă în televiziune. Fostul prezentator de la Kanal D a semnat deja contractul, iar de săptămâna viitoare, acesta va putea fi urmărit într-o emisiune incendiară.

Pauza pare că i-a prins bine fostului prezentator de la WowBiz. Acesta a semnat cu postul Metropola Tv și va avea propria emisiune numită ”Mădălin Ionescu Show”. Prima ediție urmează să fie difuzată luni, 22 februarie, la ora 22.00, scrie paginademedia.ro.

De ce a renunțat la Kanal D 

Mădălin Ionescu s-a făcut remarcat prin prisma postului de prezentator tv al emisiunii WowBiz de la Canal D. În urmă cu doi ani însă, acesta a decis să renunțe la proiectul acre i-a adus faimă.

Decizia nu a fost luată pe moment. Chiar Mădălin mărturisea că și-a dat seama că are alte viziuni legate de presa tabloidă și se simțea deja epuizat. El povestea că era nevoit să meargă la redacție încă de la ora 14.00, în ciuda faptului că emisiunea începea tocmai la ora 22.00

Timpul cu familia era și el important, iar prezentatorul nu mai avea timp pentru așa ceva. De asemenea, nici salariul pe care îl încasa nu îl mulțumea suficient, mai povestea el.

Nu a fost vorba de ceartă 

El a mai povestit că plecarea sa nu s-a finalizat cu o ceartă, iar dacă s-ar fi înțeles cu producătorii în legătură cu ce își dorea de la emisiunea respectivă, cel mai probabil această plecare nu mai avea loc. Mădălin Ionescu susținea că 12 ore la serviciu pentru un prezentator este pur și simplu prea mult.

”Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment.

Mădălin Ionescu alături de soția sa
Mădălin Ionescu alături de soția sa

 

Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului. Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani.

Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori”, mărturisea Mădălin Ionescu pentru Viva.

Nu a vrut alte colaborări

După plecarea sa de la WowBiz, cererile de colaborare nu au încetat să apară. El a avut mai multe oferte, însă le-a refuzat. Motivul princpal  a fost faptul că niciun proiect nu era avantajos din niciun punct de vedere.

Mai mult de atât, Mădălin Ionescu a mai povestit că își dorea un proiect de televiziune care să îl reprezinte și chiar dacă ofertele au fost tentante, nu era nimic din ce își dorea la acel moment.

”De-a lungul timpului, Mădălin Ionescu a avut mai multe oferte, pe care le-a refuzat. „Nu am găsit acel proiect care să mi se pară mie avantajos sau care să mă reprezinte cu adevărat în acest moment. Toate ofertele au fost în prime time. Au fost oferte foarte interesante”, mai povestea acesta.