Mădălina Dobrovolschi are un nou job! La stat! Ce va face fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis și fosta realizatoare Realitatea

de: Ana Toma
06 apr. 2021
Mădălina Dobrovolschi are un nou job! La stat! Ce va face fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis și fosta realizatoare Realitatea
Mădălina Dobrovolschi

Mădălina Dobrovolschi revine cu un nou job, tot la stat. După ce a fost purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis și realizatoare tv la Realitatea, aceasta a decis să mai facă un pas înaintă și să accepte o nouă oferă.

Cu alte cuvinte, Mădălina Dobrovolschi s-a făcut consultant la stat și nu oriunde. Potrivit economedia.ro, Corina Popescu, CEO-ul Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi.

Ce va face Mădălina Dobrovolschi la noul job

Dacă vă întrebați ce va face Mădălina Dobrovolschi în nou ei funcție, ei bine, compania cu capital de stat are în plan crearea unei fundații a Electrica, pentru a finanța proiecte de responsabilitate socială corporativă.

În toată această poveste, fosta purtătoare de cuvânt președintelui Klaus Iohannis a mărturisit că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu. Cum a obținut această funcție? Dobrovolschi a declarat că postul l-a obținut printr-un concurs, pe care l-a susținut în urmă cu apropae două luni.

Aștepta de mult oportunitatea

Mai mult de atât, fosta realizatoare tv a mărturisit că își dorea de foarte multă vreme să își completeze cariera, iar acest post îi oferă tot ce are nevoie și a apărut chiar în momentul potrivit.

”Pe mine mă pasionează de foarte mulți ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufletește cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acțiuni filantropice și dorința mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica”, a declarat Dobrovolschi pentru Economedia.

În ceea ce priveșet salariul încasat pentru noua funcție, Mădălina Dobrovolschi nu a oferit detalii în acest sens, însă a mărturisit că venitul său este ”conform grilei de salarizare”, care nu este publică.

Mădălina Dobrovolschi a notat o carieră impresionantă într-un timp foarte scurt. În toamna anului trecut, aceasta a renunțat la Realitatea Plus, unde a lucrat timp de șase luni. De asemenea, până la finele anului 2019, aceasta a fost purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, timp de peste trei ani.