Teo Trandafir a spus adevărul după 20 de ani. A avut o relație secretă cu Mircea Badea? Nimeni nu se aștepta la aceste dezvăluiri intime

17 mai 2021
Teo Trandafir a spus adevărul după 20 de ani. A avut o relație secretă cu Mircea Badea? Nimeni nu se aștepta la aceste dezvăluiri intime

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive și apreciate realizatoare de emisiuni TV. Show-urile ei de la Pro TV, și, mai apoi, de la Kanal D, au ținut și continuă să țină milioane de oameni în fața televizoarelor. 

La începuturile carierei sale în televiziune, Teo Trandafir l-a avut ca partener pe platourile de filmare pe foarte tânărul Mircea Badea, cu care a păstrat o relație foarte apropiată chiar și acum.

Emisiunea lor a bucurat telespectatorii vreme de șase ani, destul timp pentru ca atât Teo Trandafir, cât și Mircea Badea, să deprindă o notorietate importantă la nivel național.

Invitată în emisiunea 40 de întrebări a lui Denise Rifai, Teo Trandafir a vorbit pe îndelete despre debutul său în televiziune și relația pe care a avut-o cu Mircea Badea. Deși de-a lungul timpului au apărut mai multe speculații despre relația de iubire pe care Teo Trandafir ar fi avut-o cu Mircea Badea, aceasta a ținut să infirme, o dată în plus, zvonurile.

Teo Trandafir: Nu m-am gândit niciodată la Mircea Badea ca la un iubit

„Niciodată nu m-am gândit la el ca la un iubit. Era și diferența foarte mare de vârstă între noi. Mie mi s-a dat în brațe un format la vremea aceea. Nu știam să fac matinal, eu făcusem doar radio. Râsul a început când făceam bursa locurilor de muncă.

Am ținut-o în râs până când domnul Coșarcă ne-a chemat și ne-a spus că râdem ca doi cretini și că o să ne dea afară. Badea l-a întrebat la câtă vreme se spală pe cap și nu mă puteam opri din râs. Nu ne-a dat afară atunci. Ne-a mai lăsat 6 ani,” a rememorat, amuzată, Teo Trandafir.

Mircea Badea, alături de Carmen Brumă, partenera ei de viață

Deși nu au fost împreună ca iubiți, pe Teo Trandafir și Mircea Badea îi leagă o relație specială de prietenie, realizatorul „În gura presei” fiind alături de Teo în momentele grele prin care aceasta a trebuit să treaacă.

„Mircea a fost mereu lângă mine. A fost suportul meu, material, moral. L-am chemat în cap și a venit. A trebuit să îl fugăresc ca să îi dau banii înapoi. Se întâmpla periodic: trebuia să plătesc gazele, facturile, lună de lună. A pășit înaintea nevoilor mele și mă întreba dacă am nevoie de bani ca să nu ridic ochii și să îi spun să mă ajute,” a adăugat Teo Trandafir.