Marius Elisei, dezvaluiri neasteptate despre Oana Roman. Cum se comporta vedeta in familie

de:
20 feb. 2021
Marius Elisei, dezvaluiri neasteptate despre Oana Roman. Cum se comporta vedeta in familie
Oana Roman s-a despărșit recent de soțul ei, Marius Elisei

După luni de la despărțirea celor doi, Marius Elisei rupe tăcerea. Fostul soț al Oanei Roman a spus cine a venit cu propunerea de divorț. El a vorbit și despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Marius Elisei a părăsit casa unde locuia cu Oana Roman înainte de Crăciun. Deși la început au existat tensiuni, în final, cei doi au decis să se despartă matur, fără scandal, iar divorțul va avea loc la fel.

Marius Elisei nu a înșelat-o 

Fostul soț al Oanei Roman susține că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor parteneri. El a mărturisit că nu a înșelat-o pe Oana și nici ea nu l-a înseșelat pe el. De asemenea, nici scandaluri nu au existat între cei doi, iar de bătaie nici nu se pune problema. 

”Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor.

Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a declarat Marius Elisei, la Pro Tv.

Oana Roman și Marius Elisei

Motivul real al despărțirii 

Dacă vă întrebați care este motivul real al separării celor doi, Marius Elisei a clarificat și acest aspect. El susține că nu se mai simțea implicat în viața de familie, iar treptat cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc. 

De asemena, au existat și o serie de divergențe legate de muncă și copil. Uneori el muncea, alteori ea, iar Marius și-a dorit cu totul altceva pentru fiica lui. El a mai mărturisit că mama Oanei Roman nu s-a implicat niciodată în discuțiilor lor, iar același lucru l-au făcut și părinții săi. 

Marius Elisei a mai povestit că încă este afectat, dar preferă să nu plângă sau să sufere. Sărbătorile de iarnă a preferat să le petreacă singur a mai mărturisit el. 

A petrecut singur sărbătorile 

”Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic.

Eu lupt ca pe Isabela să o duc cât mai sus posibil pe zona sportivă. Acum ea face tenis și înot, dar dacă există potențial eu o să fac tot posibilul să ajungă cât mai sus. Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni. Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie.

Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur”, a adăugat fostul soț al Oanei Roman.