Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Cum au fost surprinși. Vor merge în vacanță împreună

de: Ana Toma
17 feb. 2021
Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Cum au fost surprinși. Vor merge în vacanță împreună
Oana Roman și Marius Elisei

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a căzut ca o veste șoc în lumea mondenă. Situația a degenerat în ultima vreme, cei doi au lansat reproșuri unul la adresa celuilalt, însă în final, a venit împăcarea, la care nimeni nu se aștepta.

Oana Roman și Marius Elisei s-au filmat împreună și au făcut o serie de declarații legate de relația dintre ei, dar și despre ce vor face în continuare și care sunt planurile lor. Fetița este cea mai importantă.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Cei doi soți au hotărât să se împace și să nu se mai atace reciproc. Au divorțat amiabil la notar și vor continua să se sprijine și să se respecte reciproc.

Nu s-a pus problema nici de vreaun partaj sau custodie, iar potrivit lui Marius Elisei, relația s-a terminat așa cum a început.

”Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a spus Oana Roman,

”Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație”,  spus Marius Elisei.

Oana Roman, împreună cu soțul său, Marius Elisei

Vor pleca în vacanță 

Și Isabela va avea o copilărie frumoasă. Cei doi vor ca fiica lor să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți, așa că ea va putea merge atât la Oana, cât și la Marius.

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că există posibilitatea ca toți trei să meargă în vacanțe sau să fie alături de ea la anumite evenimente, iar acest lucru nu trebuie interpretat, ci mai degrabă înțeles.

Ea a subliniat faptul că atunci când vor mai fi văzuți împreună, nu se va pune problema de niciun fel de împăcare, lucrurile fiind clare între cei doi.

”Isa va sta și la mine, va sta și la tatăl ei. Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente din viața ei. De sărbători, la ziua ei, uneori poate vom merge și în vacanță cu ea împreună”, a mai spus Oana Roman.