Marius Moga a spus de ce s-a căsătorit, de fapt cu tânăra Bianca Lăpuște. Ce se întâmplă acum între cei doi, la 6 ani de la nuntă

de: Ana Toma
11 apr. 2021
Marius Moga a spus de ce s-a căsătorit, de fapt cu tânăra Bianca Lăpuște. Ce se întâmplă acum între cei doi, la 6 ani de la nuntă
Marius Moga și Bianca Lăpuște

Marius Moga (39 ani) este căsătorit cu Bianca Lăpuște (27 ani), iar cei doi formează unul dintre cele mai solide și totodată frumoase cupluri din shozbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015, iar în trecut aceasta era reporter Pro Tv.

Învitați recent la o emisiune televizată, cei doi soți nu s-au sfiit și au vorbit despre relația lor, dar și despre lucrul care duce cel mai des la ceală. Muzica este subiectul principal în căsnicia lor.

Motivul pentru care Marius Moga și soția sa se ceartă

Nu este vorba nici de gelozie și nici despre altceva decât muzică. Soția lui Marius Moga îi este și prietenă, dar și parteneră în meseria pe care o are artistul, motiv pentru care, uneori are idei mai bune care îi sunt de ajutor.

Totuși, atunci când vine vorba de întârziat acasă sau de lucruri greșite, Bianca Lăpuște și Marius Moga devin mai tensionați. Artistul a mărturisit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv că este deseori certat pentru faptul că ajunge târziu acasă.

Însă nu petrecerile îl țin departe, ci piesele, atunci când o piesă nu sună bine, Marius Moga pierde ore în șir, iar soția acestuia este cea care îi spune dacă rezultatul final este sau nu unul bun. 

De ce s-a căsătorit cu ea

Există momente în care soția lui Marius Moga își dă seama mai repede ce nu merge bine, iar așa apar și certurile între ei, însă cu toate astea, artistul știe foarte bine motivul pentru care a luat-o de soție. 

Ea lucrează pe repertoriu și are o ureche foarte bună, e un feedback la rece al poporului. Există și certuri între noi pe tema asta. Îmi zice uneori: „Pentru asta ai stat tu toată noaptea???”. Păi, d-asta am luat-o de soție”, a mărturisit Moga. 

Mai mult de atât, pe lângă soția sa și fiica lui Marius Moga vrea să ia pe urma tatălui său. Maria a devenit creativă, a început să cânte la pian la doar cinci ani și deja are personalitatea ei.

Fiica lui stă mai mult la bunici

De asemenea, artistul mărturisește că nu prea are atât de mult timp pentru fiica sa, iar de obicei, aceasta stă în compania bunicilor săi.

Maria e foarte creativă, compune, cântă la pian. Nu mai e un copil mic, are personalitatea ei. Tot timpul îmi dă idei. Îi place muzica, studioul e o terapie pentru oricine. Maria petrece și foarte mult timp la bunici, cu ei ne-am scos. Ei au timp să meargă la tot felul de activități cu ea. 

Anul ăsta ne-am propus să facem ce ne place, viața asta e, trebuie să facem ce ne place, adică Virtual Production, muzica, familia”, au mărturisit cei doi soți.