Mașina pentru care Mirela Vaida a plătit 70.000 de euro! Ce model este: prezentatoarea a uimit prin alegea făcută

19 nov. 2020
Mașina pentru care Mirela Vaida a plătit 70.000 de euro! Ce model este: prezentatoarea a uimit prin alegea făcută

Mirela Vaida este prezentatoarea cunoscutei emisiuni ”Acces Direct” difuzată la Antena 1. Este o moderatoare îndrăgită pentru sinceritate și pentru felul în care formulează întrebările pentru invitaților săi. Are un job stabil care îi poate garanta un venit generos și poate să-și permită toate mofturile.

Mirela Vaida are 38 de ani și a reușit să-și facă o carieră de invidiat, care nu doar îi aduce plăcere, dar îi și oferă bani cu care să-și cumpere tot ce vrea. Vedeta a recunoscut într-un interviu că deține un Audi Q7 roșu, pentru că în urmă cu câțiva ani a primit în dar de la soțul său această mașină. Dar de la începutul anului și-a schimbat mașina din roșu, în gri. De asemenea, a mai ales să-și pună niște numere personalizate.

Prețul mașinii pe care o deține Mirela Vaida

Presa a aflat că Audi Q7 valorează 70.000 de euro și recunoaște că este o mașină care îi ușurează viața, deoarece se poate deplasa prin oraș cu ușurință și își economisește timpul. Această mașină pentru ea înseamnă un mijloc de transport care îți poate garata confortul dorit la volan și poți atrage privirea oamenilor pe stradă.

„Mașina este in primul rând un mijloc de transport, pentru că altfel nu prea poți funcționa, o modalitate de etalare a poziției sociale, dar și o chestiune de lifestyle, pentru că iți face viața mai ușoara, iți da un anumit confort.”

La fel, într-un interviu, Mirela Vaida spune că este mândră că are o asemenea mașină care atrage atâtea priviri pe stradă. Poate să-și permită acest lux, întrucât zi de zi lucrează ca să aibă parte de o viață frumoasă în care nu își refuză în nimic. Observă că oamenii atrag atenția când este la volanul mașini și este bucuroasă de această atenție.

„Creste si respectul de sine atunci când știi că conduci o mașina care întoarce capetele pe strada. E ca și atunci când mergi la brațul unei femei frumoase.”

Mirela Vaida este soția unui director de vânzări, care o alintă cum poate. Vrea ca soția lui să aibă parte de cele mai frumoase și scumpe cadouri, iar pentru asta investește destul de mulți bani. Mai este cunoscut că locuiesc într-o casă spațioasă care costă mii de euro.