Regina va fi șocată! Gestul neasteptat al lui Meghan Markle. A uluit pe toata lumea

de: Ana Toma
08 sept. 2020
Regina va fi șocată! Gestul neasteptat al lui Meghan Markle. A uluit pe toata lumea

Veste șoc pentru Familia Regală. Meghan Markle și prințul Harry s-au ținut de cuvânt, cu privire la promisiunea făcută în urmă cu câteva luni. Regina Elisabeta va fi șocată când va afla. 

După luni de zile departe de Casa Regală, prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle, soția sa, au rambursat 2,4 milioane de lire sterline (3,16 milioane de dolari), bani publici folosiţi pentru renovarea reşedinţei lor de pe domeniul Castelului Windsor.

Ducii de Sussex au reușit să înapoieze această sumă după ce au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, relatează luni Reuters.

S-au ținut de cuvânt

Anul trecut, Frogmore Cottage a devenit reşedinţa oficială a cuplului, însă după ce au anunţat în ianuarie că vor renunţa la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice, prințul Harry şi Meghan au afirmat că vor rambursa banii cheltuiţi pentru renovarea imobilului. La câteva luni, acest lucru s-a și întâmplat.

„O contribuţie a fost făcută către Sovereign Grant (sistemul financiar care subvenţionează monarhia britanică) de către ducele de Sussex (Harry)”, a spus un purtător de cuvânt al cuplului.

„Această contribuţie oferită de prinţul Harry acoperă integral costurile necesare renovării Frogmore Cottage, proprietate a Majestăţii Sale Regina, şi care va rămâne reşedinţa din Marea Britanie a ducelui şi familiei sale”, a mai spus sursa citată.