Metoda extrem de simplă prin care Laura Cosoi a slăbit rapid: A dat jos 9 kilograme fără să simtă

laura_cosoi_18

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Curticăpean, iar rodul iubirii lor constă în două fetițe minunate.

Dacă la prima sarcină, Laura Cosoi se îngrășase aproximativ 18 kilograme, cea de-a doua sarcină a avut un impact mult mai mic asupra ei.

Spre exemplu, pe când se afla încă în ultimul trimestru de sarcină. Laura Cosoi recunoștea pe blogul său că trăiește cea mai frumoasă perioadă și că s-a îngrășat doar 8 sau 9 kilograme, ceea ce este o diferență uriașă față de prima sarcină, când luase în greutate aproxiamtiv 18 kilograme.

„Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor că la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.” a scris Laura Cosoi pe blog.

Laura Cosoi, metoda simplă prin care scapă de kilogramele în plus

Multe mămici se plâng că sarcina a lăsat urme adânci pe corp, urme care nu se șterg cu una, cu două. Nu este însă și cazul Laurei Cosoi, care a reușit să revină relativ repede la silueta sa subțire, de dinainte de sarcină.

Marea schimbare în cea de-a doa sarcină a Laurei Cosoi, față de prima, a fost că nu a avut deloc pofte „normale” pentru această perioadă. Astfel, Laura s-a putut ține cu mai mare ușurință departe de tentațiile dulci.

„Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie,” a declarat Laura Cosoi despre rețeta „minune”care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus.

Revista Presei