Mihaela Rădulescu a fost bătută! Diva a rupt tăcerea. Părinții ei au știut tot timpul

de: Ana Toma
24 mart. 2021
Mihaela Rădulescu a fost bătută! Diva a rupt tăcerea. Părinții ei au știut tot timpul

Mihaela Rădulescu este un nume greu de uitat din lumea mondenă. A debutat în televiziune în urmă cu peste 15 ani și mereu a avut grijă să fie o persoană plăcută din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere al modului în care își primea invitații.

Vedeta este o persoană activă din punct de vedere fizic și are grijă de corpul ei chiar și acum. Mai mult de atât, în copilărie, Mihaela Rădulescu a făcut gimnastică o perioadă bună de timp, însă urmările le simte și acum.

Mihaela Rădulescu a fost agresată

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru sinceritatea sa față de public, iar orice situație plăcută sau neplăcută cu care s-a confruntat a discutat-o. Puțini știu însă că dincolo de aspectul și cariera sa, vedeta a trecut printr-o dramă totală ani de zile.

Ea a mărturisit că în timpul orelor de gimnastică pe care le făcea în perioada copilăriei, a fost abuzată, iar părinții ei au știut acest lucru tot timpul, însă nu au făcut nimic și au crezut că aceasta este calea spre reușită.

”Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, mărturisea Mihaela Rădulescu.

Antrenoarea Mihaelei Rădulescu neagă acuzațiile

În urma interviului acordat de Mihaela Rădulescu, fosta antrenoare a vedetei a evitat să spună motivul real pentru care Mihaela a renunțat la gimnastică. Aceasta a mărturisit că ea a fost cea care i-a oferit tot sprijinul vedetei, iar motivul pentru care a renunțat la gimnastică l-ar fi reprezentat timpul.

Cu alte cuvinte, Mihaela Rădulescu avea nevoie de mai mult timp pentru a învăța, iar loc de antrenament nu mai era.

”Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învăța pentru bacalaureat și facultate”, mărturisește fosta antrenoare a Mihaelei Rădulescu.

Traumele au maturizat-o

Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit despre traumele din copilărie. Vedeta povestea că ele au fost cele care au format-o persoana care e astăzi, au făcut-o mai puternică și nu are nici o părere de rău în legătură cu acest lucru.

Vedeta nu a fost nici măcar un copil alintat, după cum a mărtursit ea. Singura ei calitate de atunci era competivitatea, iar de multe ori reușea să iasă victorioasă.

”Mă jucam mereu cu băieții, eram foarte competitivă și deloc interesată de păpuși. Îmi făceam datoria la școală, la gimnastică, eram premiantă și mergeam la olimpiade, dar nu-mi prea plăcea să stau locului sau să n-am păreri.

Nu eram deloc alintată, dar știu că eram iubită de toată familia – mi-am prins în viață toți bunicii și toți străbunicii. De la bunicile mele am învățat să gătesc o mulțime de mâncăruri, dar îmi plăcea mai mult să stau cu bunicii și cu tata la reparat chestii prin casă sau prin curte”, mărturisea vedeta, pentru Viva.