Ce înseamnă când visezi bani? Ce înseamnă când primești, dai bani, pierzi bani sau ți s-au furat bani? Celebrul Mihai Voropchievici explică în detaliu

24 dec. 2020
Ce înseamnă când visezi bani? Ce înseamnă când primești, dai bani, pierzi bani sau ți s-au furat bani? Celebrul Mihai Voropchievici explică în detaliu
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Nu puțini sunt cei care primesc mesaje importante în vis. De aceea este important să înțelegem ce vrea să ne transmită subconștientul și să descifrăm ceea ce se ascunde în spatele fiecărui element. Simbolul banilor este unul dintre cele mai interesante întrucât are o semnificație profundă, dar care poate fi interepretată în multiple moduri.

Renumitul numerolog, Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai buni specialiști, când vine vorba despre interpretarea viselor. Horoscopul runelor, pe care acesta îl prezintă în fiecare săptămână la Antena3 este de asemenea foarte apreciată și se clasează pe locul 1 în preferințele publicului, pasionat de astrologie.

Ce înseamnă dacă visezi bani?

Într-una din intervențiile sale, Mihai Voropchievici a explicat în detaliu ce înseamnă dacă visăm bani. Atenție, este foarte important să ne amintim și ce anume am visat despre bani. Dăm bani? Primim? Ca moștenire?

În general, pe traducerea veche a visului de bani, și mai ales când visam bănuți, mărunțiș, a doua zi automat trebuia să mă cert cu cineva. Tot ce era mărunțiș înseamna vorbe care trebuiau date.

Filosofii de acum și psihologii de acum spun că e cu totul altă poveste și că vei avea parte de bucurii sau oportunități la care nu te aștepți„, a spusMihai Voropchievici.

Visele pot transmite mesaje importante din subconștient

Când avem vise cu bani, dar bani care au o valoare mare înseamnă că veștile vor fi unele bune. Se anunță o perioadă prosperă, de care trebuie să ne bucurăm. Mesajul este așadar unul pozitiv și este bine să profităm de mesajul transmis de subconștient.

Ce înseamnă când visezi că donezi bani?

Dacă banii sunt de valoare, monede vechi sau rare sau chiar de argint, înseamnă o sumă de bani care ți se va restitui. Probabil că ai o datorie mai veche. Când visezi bani moșteniți deja mintea ta lucrează, se gândește pe rezultate de fericire. Spune că în principiu poți avea parte de un câștig financiar„, a explicat renumitul numerolog la Antena3.

Ce înseamnă când donezi bani? Este bine și nu prea. Adică subconștientul îți transmite că trebuie să te autoanalizezi și să tragi niște concluzii importante despre tine.

Când visezi bani pe care îi dăruiești cuiva, e aceeași poveste. Să ai grijă ce cuvinte spui și cum poți să deranjezi pe cineva. Dar dacă visezi că donezi bani, ceva caritabil, o problemă socială, trebuie să te auto-evaluezi. Să îți dai seama cine eșt de fapt, ce vrei, ce gândești. Că tu te gândești că să fii bogat ca să faci așa ceva. Deci gândurile tale sunt de îmbogățire„, a precizat Mihai Voropchievici.

Ce înseamnă dacă visezi că ai pierdut sau ți s-au furat bani?

Dacă viseză că cineva ți-a furat bani sau alte obiecte, nu este semn bun. Semnifică un semnal de alarmă, un avertisment. Trebuie să fii foarte atent la ceea ce faci și la ceea ce spui pentru că totul poate degenera într-un conflict cu oameni importanți, care apoi se vor transforma în pierderi pentru tine.

Dacă în vis te chinuie gândul că ai pierdut bani, este semn rău, înseamnă un necaz, care îți poate afecta casa și cariera.

Dacă visezi că-ți lipsesc bani și nu știi unde sunt și cine i-a luat înseamnă că simți că oportunitățile pe care le ai în viață sunt la un pas să dispară. Sunt proiecte ratate. În același timp, poate însemna că te confrunți cu un obstacol peste care nu reușești să treci la acest moment sau că simți că nu ai resursele necesare pentru a-ți atinge un obiectiv.

Când visezi că ai pierdut bani, înseamnă că ți-ai pierdut încrederea în tine. Dacă ai visat că ai transferat bani unei alte persoane, vei avea parte de un obstacol în perioada următoare.