Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Cine va prezenta Acces Direct de acum

de: Ana Toma
01 mai 2021
Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Cine va prezenta Acces Direct de acum

Mirela Vaida i-a lăsat mască pe fanii săi. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a anunțat că va fi înlocuită de la emisiunea Acces Direct pe care o prezintă de o bună perioadă de timp.

Vedeta a făcut anunțul chiar în cadrul emisiunii, mai exact, ultima emisiune pe care a prezentat-o. Ea a mărturisit că nu va mai putea fi văzută în următoarea perioadă pe micile ecrane, iar Alexandra Velniciuc îi va lua locul.

De ce a fost Mirela Vaida înlocuită

Așa cum mai toate vedetele vor să se relaxeze în perioada sărbătorilor, același lucru îl va face și Mirela Vaida. Prezentatoarea a anunțat că va lua o pauză din lumina reflectoarelor și va pleca în vacanță timp de o săptămână.

Mai mult de atât, vedeta a mai povestit că ea va fi înlocuită de Alexandra Velniciuc și a ținut să le ureze tuturor urmăritorilor ei sărbători cât mai liniștite alături de cei dragi.

”De mâine plec într-o mică vacanță de o săptămână și la cârma emisiunii o sa fiu înlocuită de Alexandra Velniciuc. Sărbători liniștite!”, a declarat Mirela Vaida.

Cine o înlocuiește pe Mirela Vaida

Locul Mirelei Vaida va fi ocupat de Alexandra Velniciuc, un nume cunoscut în lumea modenă. Aceasta este o actriță talentat și cunoscută de publicul larg, deci sunt șanse mari ca fanii să fie încântați de noua schimbare.

Cât despre concediul Mirelei Vaida, nu este pentru prima oară când vedeta își ia o pauză de la emisiunea care a consacrat-o. Ea mai lipsit de la Acces Direct atunci când a participat la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva, tot de la Antena 1, deci nici de această dată nu pare să fie o problemă.

Vacanța Mirelei Vaida vine la doar câteva săptămâni după incidentul care a șocat-o complet pe prezentatoare tv. Vedeta a fost atacată în platoul Acces Direct cu o piatră, de o femeie foarte nervoasă, chiar în direct, la începutul emisiunii, lucru care a traumatizat-o complet pentru o bună perioadă de timp.

”Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, mărturisea vedeta.