Momente dramatice pentru Anda Adam. A fost nevoită să facă alegerea vieții ei. Nimeni nu a știut prin ce coșmar trece

de: Ana Toma
28 nov. 2020
Momente dramatice pentru Anda Adam. A fost nevoită să facă alegerea vieții ei. Nimeni nu a știut prin ce coșmar trece

Anda Adam a trecut prin momente dramatice. Îndrăgita artistă a fost nevoită să facă alegerea vieții ei fără să-și dea seama ce implică acest lucru. Aceasta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada care i-a marcat viața.

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Însă dincolo de aparențe, aceasta a trăit o poveste tulburătoare. Părinții ei au divorțat pe vremea când vedeta avea doar patru ani și jumătate, iar aceasta a fost nevoită să facă o alegere, așa că a rămas cu mama sa.

”Eu nu știam că părinții mei vor divorța. În al doilea rând, eu aveam trebă de copil: să mă joc, să merg la școală, să petrec timp cu prietenii. La acea vârstă, 4 ani și jumătate, nu aveam capacitatea de a înțelege ceea ce se întâmpla. Pentru mine, lucrurile au rămas la fel: erau la fel de implicați, plecam cu fiecare dintre ei în diverse locuri, mergeam în vizite.

Practic, deși nu mai erau împreună, pentru mine nu se schimba nimic. În sufletul meu, niciunul nu a fost vinovat, fiindcă nu m-am gândit la așa ceva: eu nu simțeam că sunt despărțiți. Eu am fost relaxată pe acest subiect, fără niciun fel de învinovățire. Așa este, am rămas cu mama mea deoarece tatăl meu a plecat în Australia. Chiar m-a întrebat dacă vreau să plec cu el, dar, fiind fetiță, eram foarte atașată de mama mea. Țin să specific că puteam pleca, oricând, la tatăl meu și că niciodată nu mi-a fost restricționat accesul la el, care plecase în Australia imediat după Revoluție”, a mărturisit Anda Adam, pentru Viva.

Ce relație are Anda Adam cu familia sa

Chiar dacă părinții artistei au decis să meargă pe drumuri separate, asta nu înseamnă că Anda Adam nu ține legătura cu ei. Aceasta a mărturisit că vorbește foarte mult cu tatăl său, uneori chiar și pe cameră.

”Cu tatăl meu vorbesc foarte des, chiar și pe cameră, deoarece vrea să o vadă pe Evelin și ea vrea să discute cu buni Adi”, a spus artista.

Și relația cu fratele său este una destul de apropiată. Anda Adam a mărturisit că fratele ei așteaptă un copil și se bucură extrem de mult de acest lucru. Ea susține că și tehnologia are rolul ei, deoarece faciliează legăturile dintre membri familiei.

”Cu fratele meu am o relație foarte strânsă. Chiar așteaptă și el un copil foarte curând, sunt foarte fericiți și noi suntem alături de ei. Așteptăm cu sufletul la gură să le vină micuța pe lume și, în sfârșit, se va putea bucura și el de fetița lui. Până acum, toată lumea se „bătea pe Evelin.

Anul acesta ei ar fi trebuit să vină în țară, să petrecem vara împreună, dar toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei. Așa că noroc cu tehnologia, care ne permite să ținem legătura atât de strâns. Deși la distanță, mereu în relații extraordinare. Abia așteptăm să ne vedem cu toții și cei mici să poată petrece timp împreună”, a mai spus vedeta.