Reacția șocantă a Lidiei Buble când a întâlnit-o pe noua iubită a lui Răzvan Simion! Ce gest neașteptat a făcut artista

22 nov. 2020
Reacția șocantă a Lidiei Buble când a întâlnit-o pe noua iubită a lui Răzvan Simion! Ce gest neașteptat a făcut artista

Lucrurile nu sunt mai niciodată ceea ce par a fi și se pare că se aplică și în cazul telenovelei Lidia Buble Răzvan Simion. Cei doi au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz și nimeni nu credea că se vor despărți vreodată. De altfel, artista vorbea despre apariția unui bebeluș pe la începutul pandemiei.

Dar iată că după o serie de mesaje cu subînțeles transmise unul altuia prin intermediul rețelelor de socializare, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună punct relației sentimentale. Nu și cele profesionale, întrucât matinalul de la Antena1 a rămas manager și impresar pentru fosta iubită, care se bucură de mare succes în carieră în această perioadă.

Deși toată lumea era convinsă că motivul despărțirii ar fi Lidia Buble și faptul că aceasta ar avea sentimente pentru un alt bărbat, se pare că cel care și-a refăcut viața primul este Răzvan Simion, care deja s-a afișat cu noua iubită peste tot. Bruneta misterioasă nu este un personaj notoriu în showbiz, dar este o femeie puternică și serioasă, cu un job important.

Ce reacție a avut Lidia Buble când a întâlnit-o pe noua iubită a lui Răzvan Simion

Pentru că nu a dorit ca Lidia Buble să afle din altă parte decât de la el de noua relație, Răzvan i-ar fi prezentat-o pe noua iubită fostei iubite pentru ca lucrurile să fie clare și să nu existe probleme, susțin jurnaliștii de la Playtech.ro.

Cei trei ar fi discutat 30 de minute, iar reacția Lidiei Buble ar fi fost una extrem de relaxată și pozitivă. Aceasta le-a urat practic succes în relație și a asigurat-o pe noua parteneră a lui Răzvan Simion că pentru ea acesta a rămas acum doar manager și impresar.

Răzvan Simion a vrut ca Lidia să afle de la el și nu din presă. A conștientizat că este doar o chestiune de timp până când mass media îl va fotografia în compania iubitei sale. Lidia a reacționat foarte bine, i-a spus că nu o deranjează și că viața merge înainte. Mai mult, ea a și cunoscut-o pe femeia din viața lui Răzvan, chiar el le-a făcut cunoștință.

A fost o întâlnire de câteva minute, timp în care s-a discutat relaxat chestii profesionale, cu zâmbetul pe buze. Nimeni nu s-a simțit stânjenit, nimeni nu a schițat un gest nepotrivit, totul s-a derulat normal, natural și civilizat. Relația lui Răzvan Simion este una serioasă, altfel nu s-ar fi afișat niciodată cu acea femeie. Ea nu este persoană publică, este o tipă cu un job foarte bun, independentă, cu un caracter puternic”, au declarat surse din anturajul fostului cuplu pentru Playtech.ro.