Motivul pentru care Gigi Becali i-a donat bani lui Andrei Ștefănescu. „Lumea trebuie să știe”. Vedeta Antena1 și-a anunțat ieri divorțul de cea de-a doua soție

24 nov. 2020
Motivul pentru care Gigi Becali i-a donat bani lui Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu nu pare să aibă deloc noroc în dragoste și a ajuns deja la cel de-al doilea divorț. Vedeta Antena1 și Antena Stars a anunțat pe facebook că mariajul cu Antonia a luat sfârșit și că nu dorește să mai dea vreo declarație pe acest subiect. Cei doi erau împreună de șapte ani, dar se căsătoriseră doar de unul. Din frumoasa relație a rezultat și un copil.

În trecut, Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit și cu Sylvia, care cânta cu DJ Rynno. Pe aceasta a surprins-o înșelându-l și nu a mai fost cale de împăcare. Nu se știe motivul celui de-al doilea divorț, dar artistul pare să fi depășit cu bine perioada. De altfel, cei doi s-au separat în vară, au semnat actele la notar în septembrie, iar abia acum, la final de noiembrie au anunțat despărțirea definitivă.

De ce i-a donat Gigi Becali bani lui Andrei Ștefănescu

Cu ceva timp în urmă, Andrei Ștefănescu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la show-ul, lider de audiență, de pe Antena1, „Te cunosc de undeva”, povestea că Gigi Becali i-a donat bani lui și colegilor lui pentru a realiza show-ul complet la Eurovision 2007, cu piesa cu care se calificaseră în finala europeanî

Finanțatorul FCSB a donat atunci suma de 5000 de euro pentru că spectacolul României de la Helsinki să iasă așa cum trebuie, iar Andrei Ștefănescu a vrut să știe toată lumea acest lucru.

Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să știe. În 2007 sau 2008, când am câștigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam niște momente, voiam niște artificii, niște perdele de artificii care să sară în sus. Așa era momentul nostru gândit la București.

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din țările respective, despre care noi cantan. La un moment dat, pe final ne trebuiau niște artificii care să sară, să coboare, era un moment culmunant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5000 de euro ce ne trebuia. N-am avut la cine să apelăm și am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: E pentru România? Îți dau banii. Și ne-a dat cei 5000 de euri, cu care noi am reușit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru că noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni și care nu se știu”, a dezvăluit Andrei Ștefănescu anul trecut, la emisiunea Star Matinal de Weekend.