Motivul real pentru care Simona Halep s-a retras și din turneul de la Dubai. Fanii o așteptau să joace pe 7 martie

04 mart. 2021
Motivul real pentru care Simona Halep s-a retras și din turneul de la Dubai. Fanii o așteptau să joace pe 7 martie
Simona Halep a fost mult timp numărul 1 mondial

Simona Halep nu traversează cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere al stării de sănătate. După ce a pierdut la Australian Open, în sferturi, în fața Serenei Williams, toată lumea o aștepta să revină în turneul de la Doha. Aceasta a anunțat, însă că nu va face deplasarea, dar că va juca la Dubai, unde a și câștigat anul trecut.

„Din păcate, am decis să mă retrag de la acest turneu. E mereu una dintre opririle mele preferate din circuit și abia aștept să revin anul viitor la Doha. Le transmit celor care organizează turneul să aibă o săptămână fără probleme și plină de succes”, spunea tenismena în urmă cu aproximativ două săptămâni.

De ce s-a retras Simona Halep și de la Dubai

Simona Halep a transmis anunțul trist al retragerii și de la Dubai către organizatori și către fani, fără să spună și motivul real pentru care a ales să se retragă din competiție. Se pare că ar fi vorba despre starea ei de sănătate. Și nu este vorba doar despre problemele la spate, ci și despre urmări ale virusului, care a afectat-o în urmă cu câteva luni, conform surselor Voxbiz.ro.

Simona Halep și-a și administrat prima doza a vaccinului Pfizer BioNtech și a avut reacții adverse minore, urmând să efectueze și rapelul. Abia apoi probabil aceasta se va deplasa liniștită, după ce se va simți bine. Ea a anunțat că va juca la Sttugart, în Germania, dar rămâne de văzut dacă va reuși să-și țină promisiunea.

Marele obiectiv al Simonei Halep

Marele ei obiectiv din acest an rămân Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde speră să cucerească o medalie, dar și Roland Garros-ul, turneu de grand slam, unde a ajuns de mai multe ori în finală și pe care l-a și cucerit o dată. Anul trecut a fost eliminată de poloneza Iga Swiatek, care a și câștigat competiția.

Turneul ”Dubai Duty Free Tennis Championships”, la care trebuia să participe Simona Halep este unul foarte important. Aceasta este dotat cu premii în valoare totală de 1,84 milioane de dolari la ediția din acest an. Sportiva din România va pierde multe puncte în clasamentul WTA pentru că nu s-a prezentat, în contextul în care în urmă cu un an îl câștiga.