Mugur Mihăescu revine în televiziune. La ce post va putea fi văzut și ce emisiune va prezenta 

de: Ana Toma
15 apr. 2021
Mugur Mihăescu revine în televiziune. La ce post va putea fi văzut și ce emisiune va prezenta 
Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu revine în televiziune. După o absență de mai bine de patru ani, actorul se reîntoarce pe micile ecrane, în cadrul unei emisiuni complet diferite de ce a mai prezentat până acum.

Noua producție a lui Mugur Mihăescu va debuta pe data de 10 mai și va fi o adevărată surpriză pentru telespectatorii care s-au obișnuit să îl vadă pe actor în anumite ipostaze până acum.

Ce emisiune va prezenta Mugur Mihăescu 

Cu alte cuvinte, actorul va modera o emisiune din cadrul postului Metropola Tv, televiziunea condusă de Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea și totodată primarul din Voluntari.

Emisiunea se numește ”Meriți” și este un late night show, în care Mugur Mihăescu va primi invitați care își vor spune povestea. Actorul mărturisește că misiunea principală a noii emisiuni este educație, iar scopul ei este aflare motivului pentru care România s-a deprofesionalizat în ultimii ani. 

”Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou”, mărturisește actorul.

Cine sunt invitații lui Mugur Mihăescu

Prin noul proiect, Mugur Mihăescu își dorește să scoată în evidență oamenii potriviți care au reușit să ajungă în locurile pe care le meritau. Actorul a ținut să sublinieze faptul că prin noua emisiune își dorește să devină practic vocea acestor oameni, care nu au mai fost auziți până acum. 

 ”> este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din >. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, mai spune Mugur Mihăescu.

 Mugur Mihăescu a absentat mai bine de șase ani de pe micile ecrane. Ultima sa colaborare a fost în 2016, cu Kanal D, atunci când realiza alături de Vacanţa Mare o parodie după emisiunea „Te vreau lângă mine” a Gabrielei Cristea.