Lovitură pentru Gabriela Cristea. A fost chemată la tribunal din nou. Câți bani trebuie să plătească

de: Ana Toma
10 apr. 2021
Lovitură pentru Gabriela Cristea. A fost chemată la tribunal din nou. Câți bani trebuie să plătească
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea primește o mare lovitură. Deși fostul ei soț, Marcel Toader, a murit în urmă cu doi ani, vedeta încă merge la tribunal, iar de această dată are de scos și bani din buzunar.

Cu alte cuvinte, prezentatoarea de la Kanal D ar putea rămâne fără mașină, sau fără bani, după cum alege chiar ea. Totuși suma nu este una neglijabilă, este vorba despre 40.000 de euro.

Gabriela Cristea a ajuns la tribunal

Gabriela Cristea și fostul ei soț, Marcel Toader nu au avut un divorț tocmai amiabil. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar vedeta l-a acuzat că iar fi fiurat sute de mii de euro.

În final, cei doi au reușit să divorțeze, iar Marcel Toader a murit în urmă cu doi ani de zile. Totuși, Gabriela Cristea nu scapă de procese. Vedeta a fost somată să cedeze o mașină cumpărată pe firma fostului soț, sau să plătească contravaloarea sa, de 40.000 de euro.

Motivul îl reprezintă intrarea în insolvență a societății. În acest context, lichidatorul judiciar a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea. Suma de 40.000 de euro este cea trecută pe factura mașinii, automobilul fiind cumpărat în urmă cu 12 ani.

Câți bani trebuie să plătească Gabriela Cristea

Pe lângă banii pentru mașină, în cazul în care va dori să o păstreze, Gabrielei Cristea i-a fost solicitat și să plătească cheltuielile de judecată.

Deși primul termen al procesului a fost la finalul lunii martie, Gabriela Cristea nu s-a prezentat și nici nu a depus întâmpinare și e de înțeles, având în vedere că vedeta a mai avut o astfel de problemă la finele anului trecut.

În decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care era în insolvență, însă totul s-a terminat cu bine.

Cât a pierdut Gabriela Cristea după divorț

Divorțul Gabrielei Cristea a fost unul destul de scump din toate punctele de vedere. Cei doi foști soți au încercat să-și facă o afacere cu un parc acvatic, în care vedeta a investit destul de mulți bani, însă nu a câștigat nimic așa cum s-ar fi așteptat.

A intentat și atunci proces, însă nu s-a găsit o rezolvare nici la acel moment, iar Gabriela Cristea a rămas fără bani.

”Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii’, a declarat, la acea vreme, Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.