Musty de la Survivor România a recunoscut: este sau nu îndrăgostit de Mellina?

11 mart. 2021
Musty de la Survivor România a recunoscut: este sau nu îndrăgostit de Mellina?
Mellina, Musty și ceilalți Răznoinici la Survivor România

Mellina este cea mai bună concurentă de la Survivor România și așa cum se întâmplă de fiecare dată în viață, învingătorii sunt intens blamați de învinși. Imediat ce au fost eliminate din competiție, fie din motive medicale, fie pentru că publicul le-au trimis acasă, colegele sale au vorbit foarte urât despre aceasta, deși în cadrul show-ului nu au criticat-o niciodată.

Atât Mihaela, care a fost de departe cea mai slabă concurentă care a existat vreodată în echipa Războinicilor, cât și Roxana Ghiță, care a impresionat la începutul competiției, dar care ulterior a început să piardă joc după joc, au luat-o la țintă pe Mellina numind-o falsă și răutăcioasă.

Este Musty îndrăgostit de Mellina?

Într-un interviu acordat fostului Războinic, Andrei Ciobanu pe vloggul personal, Roxana Ghiță a vorbit și despre relația pe care Musty o avea cu Mellina și a catalogat-o drept dubioasă. Pe rețelele de socializare, fanii i-au cuplat pe cei doi și au considerat că între cei doi s-a înfiripat ceva. S-au îndrăgostit cei doi unul de celălalt?

Musty a ținut să facă lumină în acest caz. Încă nu știm ce simte Mellina, însă fratele lui Kamara nu pare să aibă sentimente pentru colega sa de la Survivor România.

„Pentru mine Mellina e ca o surioară. Am descoperit-o ca om după aproape o lună și am iubit-o efectiv ca o soră. Când am văzut că a intrat în depresie, mi-a venit și mie să plâng când am văzut că plânge de foame. Nu am avut nicio secundă de gând de altceva”, a dezvăluit Musty în cadrul emisiunii Ștafetă Mixtă de pe Youtube.

Cum a fost Musty eliminat din competiție

Războinicul a fost eliminat din competiție pe 7 martie în urma nominalizării de către Albert, favoritul publicului. Acesta la rândul său fusese propus de colegii săi pentru a pleca acasă, dar telespectatorii l-au salvat. Fiind pe locul 1 în preferințele celor de acasă el a avut dreptul să propună un alt nume pentru eliminare. Astfel l-a numit pe Musty.

Pe locul 2 în preferințele publicului a fost Marius Crăciun, care a suprins pe toată lumea, nominalizând-o pe Maria. De la Faimoși, în cursa pentru eliminare se mai aflau Andreea Antonescu și Zanni.

Dintre cei patru, cele mai puține voturi strânse de la public le-a adunat Musty, care avea și o accidentare, care-l împiedica să intre la toate probele. Astfel acesta a plecat acasă.