Cine este cu adevărat Mellina de la Survivor România? Cu ce s-a ocupat aceasta în trecut și ce spun cei care o cunosc despre ea

07 mart. 2021
Cine este cu adevărat Mellina de la Survivor România? Cu ce s-a ocupat aceasta în trecut și ce spun cei care o cunosc despre ea
Mellina, împreună cu colegii săi de la Survivor România

Până în urmă cu o săptămână, Mellina era concurenta de la Survivor România cu cele mai bune procentaje ca eficacitate. Războinica avea în palmares 33 de victorii din 61 de meciuri jucate, doar Zanni de la Faimoși reușind performanțe mai bune decât ale ei. Furnicuța, așa cum au poreclit-o colegii a reușit să se impună încet, dar sigur ca un lider al echipei sale.

Aceasta îl are alături și pe Musty, pe care îl cunoștea încă de dinainte să intre în competiție, ambii lucrând în domeniul muzical, ea cântăreață, producătoare și textieră, iar el inginer de sunet. Există din ce în ce mai multe zvonuri că între cei doi s-ar fi înfiripat mai mult decât o relație de prieteni, iar la ultimul joc, transmis de Kanal D, cei doi chiar s-au luat de mână.

Cine este Mellina de la Survivor România

Mellina are 34 de ani și doar 44 de kilograme. Cu toate acestea a demonstrat o forță impresionantă, reușind să impresioneze de fiecare dată pe traseele din Republica Dominicană. Puțini știu, dar aceasta a intrat în competiție pe ultima sută de metri. Ea a înlocuit-o pe Sindy, care a intrat recent în concurs.

Ca și Ana Porgras, care a fost înlocuită de Elena Marin inițial, Războinica a avut ceva probleme de sănătate și a ajuns mai târziu la Survivor România. Acum își dorește să rămână cât mai mult, dar a luat-o la țintă pe Mellina, despre care spune că ar fi invidioasă.

Ce spune Sindy despre Mellina

„Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i leia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, a declarat Sindy în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Mellina, înainte să intre la Survivor România și să renunțe complet la machiaj

Mellina a practicat dansul încă de la 5 ani și a fost chiar și în echipa de majorete a celebrei emisiuni pentru copii, Abracadabra. La 23 de ani a decis că vrea să-și îndrepte atenția către muzică și de atunci cântă și se bucură de succes cu piesele ei. Cea mai celebră este colaborarea cu Vescan, din urmă cu câțiva ani, Poze de Album. A strâns aproape 50 de milioane de vizualizări și s-a clasat pe primul loc în topul Media Forest.

Mihaela spune și ea despre Mellina că este cea mai rea dintre fete

Fetele nu par să o agreeze foarte tare pe micuța Războinică. Mihaela, o fost competitoare Survivor România, eliminată chiar de Ziua Îndrăgostiților a criticat-o și ea pe Mellina, după ce a ieșit din competiție.

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea. Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.

Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa… Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine”, a spus  Mihaela, în emisiunea online Ștafeta Mixtă, transmiă pe pagina de facebook a Wowbiz.ro.