Nimeni nu a stiut adevarul! Cate milioane de euro au de împărțit Pepe și Raluca Pastramă după divorț. Afacerile pe care le-au tinut secrete

raluca pastrama pepe

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă vine și cu o serie de schimbări majore financiare. Cei doi soți au de împărțit o avere gigantică după ce vor semna actele de divorț. Nimeni nu se aștepta la astfel de sume.

Averea pe care Raluca Pastramă și Pepe o vor împărți depășește suma de un milion de euro, având în vedere multitudinea de proprietăți pe care le dețin împreună. Grădinița din cartierul Colentina care are o poveste deosebită, este prima pe listă.

Aceasta fost amenajată în interiorul vilei în care a copilărit Raluca și pe care tatăl ei, Nelu Pastramă, a scos-o la vânzare după ce fiica lui s-a mutat cu Pepe. Este vorba despre un imobil imens, compus din demisol, parter, etaj și mansarda, cu living foarte mare, 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și cu o curte spațioasă.

Inițial, Nelu Pastramă voia să o vândă cu suma de 700.000 de euro, însă Pepe și Raluca au hotărât să cumpere casa și i-au făcut o ofertă de 450.000 de euro lui Nelu Pastramă. Cifrele nu se termină. Pe lângă cei 450.000 de euro, Pepe și Raluca au mai investit în jur de 100.000 de euro în grădinița ce poartă numele celor doua fetițe ale lor, Rosa și Maria, potrivit wowbiz.ro.

Câte proprietăți dețin Raluca și Pepe 

Pelângă această proprietate, cei doi soți mai dețin și un salon de înfrumusețare, pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român.

Odată cu pandemia însă, Pepe a decis că ar fi momentul să vândă salonul, pentru că era o povară financiară prea grea pentru el și familia lui. Salonul este dotat complet pentru coafor, cosmetică, make-up, babershop și manichiriură-pedichiură, iar inițial a fost scos la vânzare cu 530.000 de euro, ulterior suma fiind redusă la 430.000 de euro. Pepe declara atunci că închiriase salonul altor antreprenori, iar chiria pe care o primea de la ei era echivalentă cu suma pe care o câștiga din exploatarea salonului:

”Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa”, declara atunci Pepe, potrivit playtech.ro.

Pe lângă salon de înfrumusețare de peste 500.000 de euro și grădinița de peste 450.000 euro, Pepe și Raluca  mai dețin și o vilă în Pipera, în care s-au mutat în urmă cu șapte ani, în valoare de peste 250.000 de euro.

Deci, în concluzie, cei doi vor avea de împărțit o sumă destul de mare în momentul în care vor semna actele de divorț.

Revista Presei