Noi detalii zguduitoare din relația Pepe Raluca Pastramă! Cum își chinuia artistul soția: avea fața tumefiată

raluca pastrama pepe

Pepe și Raluca Pastramă erau împreuna de opt ani, când artistul a anunțat printr-un clip pe Youtube că soția sa a decis să pună punct mariajului, în ciudata eforturilor lui de a-și salva căsnicia. Relația dintre cei doi părea să fie una normală, iar publicul nu a înțeles cum s-a ajuns în acest punct.

Noi detalii zguduitoare ies acum la lumină. Surse din anturajul celor doi au povestit pentru VoxBiz.ro că Pepe devenise foarte agresiv în ultima perioadă. Pandemia l-a obligat să petreacă mai mult timp acasă, să consume mai mult alcool, iar comportamentul lui a început să devină și mai greu de suportat.

Din decor nu lipseau nici crizele de gelozie și scandalurile interminabile, care de multe ori se terminau cu un dos de palmă peste fața Ralucăi. Familia ei ar fi aflat despre toate acestea și i-ar fi recomandat acesteia să divorțeze, dar se pare că soția lui Pepe nu se simțea pregătită să facă acest pas.

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în fața tuturor

Ultimul eveniment care s-a finalizat cu o bătaie zdravănă a fost acum câteva zile. Pepe ar fi sunat-o pe Raluca să o întrebe unde este. Aceasta i-ar fi dat locația, iar cei doi s-au certat foarte tare, de față cu mai mulți martori, care spun că și fetițele s-ar fi aflat în apropiere.

Pepe ar fi lovit-o puternic pe Raluca, pe care ar fi acuzat-o de infidelitate. Avea fața tumefiat, relatează martori de la fața locului. Raluca a chemat Poliția, care i-a deschis dosar penal lui Pepe pentru violență domestică. Mai mult soția a cerut ordin de protecția și acum este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a copiilor.

Nașii Andra și Cătălin Măruță au încercat să medieze discret

Raluca Pastramă s-ar fi plâns de comportamentul lui Pepe și nașilor, Andra și Cătălin Măruță, care au preferat să nu intervină în căsnicia celor doi, dar au încercat cumva să medieze situația, fără scucces. De aici și atitiunea ponderată a lui Cătălin Măruța din emisiunea în care a anunțat divorțul finilor lui.

„Încep emisiunea cu o veste tristă, Pepe a anunțat divorțul. Totuși, e bine că au încheiat această căsătorie cu mai multe bune decât rele. Știți ce relație apropiată avem noi, așa că ne auzim oricând la o cafea. Dacă aveți nevoie de orice, puneți mâna pe telefon și apelați-mă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici.

Îmi aduc aminte cum a început povestea de iubire dintre Pepe și Raluca, o poveste foarte, foarte frumoasă. Așa e viața, și cu bune și cu rele. Pepe a invitat-o și pe Raluca la bar online, acolo discuția lor a fost foarte interesantă. De atunci s-a scris în ziare că totul era deja stabilit”, a spus vedeta Pro Tv.

Citește și:

Revista Presei