Nu mai adăugați acest ingredient în salata de boeuf! Îi atenuează gustul! Care este rețeta perfectă. Multe gospodine fac o greșeală în preparare

salata boeuf
Sursa foto: dietetik.ro

Pandemia a schimbat mult cursul vieții, dar cu siguranță nu va modifica și mesele îmbelșugate de sărbători. Unul din produsele nelipsite din meniul acestei perioade este delicioasa salată de boeuf. Toate gospodine cunosc rețete de bază și fiecare o ajustează după gust.

Specialiștii în bucătărie susțin, însă că există un ingredient, care atunci când este adăugat atenuează mult gustul. Iar dacă acesta este înlocuit cu ceea ce trebuie, lucrurile se schimbă mult în bine.

Care este rețeta clasică de salată de boef

Majoritatea românilor urmează acești pași simpli, folosing ingredientele menționate mai jos, care sunt imperios necesare. Cantitățile pot fi ajustate, în funcție de ceea ce dorește fiecare să obțină.

Revenind la ingrediente, sunt necesare următoarele: un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveti si gogosari murati. Cartofii și morcovii se fierb bine, dar nu ca să se zobească, așa că aveți grijă. Apoi îi tăiați cubulețe și îi amestecați.

Nu folosiți acest ingredient

Apoi fierbeți carnea, NU CEA DE PUI, ci de vită. Specialiștii susțin că este recomandată salată de boeuf cu carne de vită și nu de pui pentru că gustul este mult mai bun în acest fel și mult mai intens.

Tăiați castraveții, gogoșarii și amestecați toate ingredientele, inclusiv carnea.

Pentru cea mai bună maioneză vă recomandăm această REȚETĂ și o puteți adăuga după ce ați amestecat toate ingredientele.

Poftă bună.

Vezi și Atenție maximă! Pacienții fără simptome de coronavirus, care pot muri subit în somn. Par că nu au nimic, dar sunt în Happy Hypoxia! Medicul Ion Alexie avertizează

Citește și:

Revista Presei