Nu mai consuma orezul combinat cu acest aliment! Vei avea probleme grave. Ce spun specialiștii

de: Ana Toma
17 iun. 2020
Nu mai consuma orezul combinat cu acest aliment! Vei avea probleme grave. Ce spun specialiștii

Orezul se numără printre alimente care se prepară foarte repede și este unul dintre cele mai folosite feluri de mâncare în momentul în care începi o dietă. Mare atenție însă cu ce îl combini. Specialiștii trag un semnal de alarmă. 

Dacă te-ai hotărât să slăbești și să introduci orezul în dieta ta, trebuie să ții cont de anumite sfaturi. Acestea sunt valabile și pentru persoanele care îl consumă în mod regulat.

Se cunoaște foarte bine faptul că orezul merge cel mai bine în combinație cu un piept de pui sau o pulpă, însă, potrivit specialiștilor, acest lucru poate crea probleme majore pentru organism.

Nu mai combina carnea cu orezul

Orezul conține carbohidrați, iar carnea proteine. Consumate la aceași masă, cele două alimente pot provoca probleme majore ale digestiei. Acest lucru este valabil și în cazul pastelor combinate cu carnea.

Ca și rezultat, după o astfel de masă ”greșită” din punct de vedere nutrițional, te vei trezi cu o stare de oboseală, iar de cele mai multe ori va apărea senzația de balonare.

În cazul în care ești un iubitor de orez și vrei să îl consumi corect, cel mai bine, orezul se consumă în combinație cu legumele.