Nu mai face acest lucru când ești supărat! Poate avea efecte devastatoare. Lidia Fecioru explică cum îți poți pune viața în pericol

de: Ana Toma
17 oct. 2020
Nu mai face acest lucru când ești supărat! Poate avea efecte devastatoare. Lidia Fecioru explică cum îți poți pune viața în pericol

De multe ori suntem, nervoși, supărați, iar starea noastră de spirit ne influențează major atunci când vrem să luăm o decizie importantă. Lidia Fecioru explică cum ne putem distruge singuri viața atunci când ne aflăm sub influența nervilor. 

Lidia Fecioru a prezentat o nouă lecție de înțelepciune la Antena 3. Aceasta a vorbit despre modul în care luăm decizii atunci cân suntem supărați.

Potrivit bionergoterapeutului, toate hotărârile pe care le luăm atunci când suntem supărați, sau nervoși nu mai pot fi îndreptate. De asemenea, ea este de părere că oamenii își pun singuri viața în pericol dintr-o simplă prostie făcută sub influența unei stări de spirit.

„Pilda mea are o fotografie. Se spune că o hotărâre luată într-un moment de supărare nu mai poate fi îndreptată. Am văzut poza asta și am zis că așa fac oamenii când se supără și își pun în pericol viața dintr-o prostie”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Nu mai poți îndrepta acest lucru niciodată

Ea susține că acest lucru este valabil în viața de zi cu zi, iar oamenii trebuie să fie foarte atenți atunci când iau decizii la supărare. Bionergoterapeutul le recomandă celor care trec printr-o dispută și sunt supărați, să se retragă cât mai repede înainte ca lucrurile să degenereze negativ.

”Poți face un lucru pe care nu îl mai poți îndrepta niciodată. E valabil în viața de zi cu zi. De aceea nu am cum să am dispute. Dacă văd că ziua se duce în dispută, mă duc acasă. Mă uit la un film, nu am nicio treabă”, a mai adăugat Lidia Fecioru.