Nu mai face aceste lucruri înainte de nuntă! Îți vei ruina singură evenimentul. Greșeala pe care toate miresele o fac

de: Ana Toma
22 aug. 2020
Nu mai face aceste lucruri înainte de nuntă! Îți vei ruina singură evenimentul. Greșeala pe care toate miresele o fac
Side view of wedding couple standing at lawn

Ziua nunții ar trebui să fie un eveniment unic în viața ta, iar stresul generat te poate aduce în pragul în care să faci o serie de greșeli majore. Nu lăsa tensiunea să-ți strice cel mai important eveniment din viața ta și evită aceste greșeli.

Organizatoarea de nunți Jennifer Brisman dezvăluie ce lucururi nu trebuie să facem înainte de nuntă. Potrivit acesteia, primu lucru important în reprezintă discuțiile cu partenerul.

Este normal ca înainte de un astfel de eveniment să existe certuri sau discuții aprinse între parteneri, însă acest lucru nu trebuie să te facă să anulezi totul. Trebuie să te gândești că toatăa ceastă tensiune este cauzată de stres și trebuie să învățați cum să faceți față împreună acestor presiuni.

Atunci când sunteți amândoi conștienți de reacțiile voastre la stres, vă va fi mult mai ușor să gestionați întreaga situație.

Discuții aprinse în familie

Certurile cu familia sunt un alt lucru care ți-ar putea ruina nunta, însă trebuie să știi că ele sunt normale, mai ales atunci când părinții sunt cei care se implică direct din punct de vedere financiar în acest eveniment.

”Cele mai multe cupluri sunt dependente de ajutorul financiar al familiei pentru organizarea nuntii. Iar banii implica adesea si control. Cuplurile tinere doresc sa ia propriile decizii si sa aiba o nunta care sa le reprezinte”, spune organizatoarea de nunți.

Tot ce trebuie să știi este că certurile legate de bani sunt foarte des întâlnite în acest context, iar singura cale pentru a evita astfel de situații este să stabilești încă de la început ce compromisuri poți face și ce nu poți accepta.

Nu îți planifica nunta când ești la muncă

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl faci înainte de marele eveniment este planificarea acestuia constant, la locul de muncă. Dacă ideea nunții te obsedează, vei avea nevoie de câteva zile libere, însă nu risca să îți pui în pericol job-ul pentru marele eveniment.

”Planificarea nuntii non stop la locul de munca iti afecteaza productivitatea si iti afecteaza direct sau indirect colegii sau superiorii. Faptul ca devii obsedata de propria ta nunta iti poate stirbi reputatia profesionala si iti afecteaza rezultatele”, spune specialista.

Aceasta le recomandă viitoarelor mirese să se abțină în a vorbi tot timpul despre nuntă și doar să răspundă celor din jur la întrebările pe care le au, doar atunci când este cazul.