Nu mai seamănă deloc cu ea! Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică! Cum arată acum este înspăimântător

05 feb. 2021
Nu mai seamănă deloc cu ea! Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică! Cum arată acum este înspăimântător
Daniela Crudu, după mai multe operații estetice

Daniela Crudu nu mai seamănă deloc cu cea care dubuta la Antena 1, ca asistentă tv, la Neața cu Răzvan și Dani, în urmă cu mai bine de zece ani. Între timp, aceasta a apelat la medicii esteticieni de foarte multe ori, astfel că fizionomia ei a fost complet schimbată.

Prima ei intervenție a fost la sâni, aceasta optând pentru un implant mamar generos. Și dacă se poate spune că operația a fost o reușită și fanii au primit bine vestea acestei schimbări, următoarele modificări pe care le-a făcut Daniela Crudu au fost aspru criticată.

Daniela Crudu și-a operat tot chipul

Deși era o femei frumoasă, fosta asistentă a lui Dan Capatos a decis să-și modifice cam totul la chip. S-a operat la nas, bărbie, și-a modificat sprâncenele și a optat pentru fațete dentare, iar în plus de asta a apelat periodic la injecții cu botox și acid hialuronic pentru obraji și buze.

Daniela Crudu. Foto: Instagram

Astfel chipul ei a fost atât de schimbat încât astăzi Daniela Crudu este efectiv de nerecunoscut și arată mult mai rău, decât înainte de a accepta ca bisturiul să-i mutileze chipul frumos.

O nouă operație estetică pentru Daniela Crudu

Recent Daniela Crudu a apelat din nou la chirurgii esteticieni, de data aceasta pentru a-și schimba silicoanele. A vrut o altă formă, de care se pare că este mulțumită. Pare că vedeta s-a obișnuit cu durerea și operațiile par un adevărat hobby pentru ea.

„M-am trezit și eu. Nu mai știu de câți ani nu m-am mai trezit la 06:00, dar vreau să spun că mi-am schimbat implanturile și mi-am pus o formă superbă la domnul doctor. Este cel mai bun, fetelor, cu toată încrederea. Îl iubesc și toate operațiile pe care le am sunt făcute la el. Toate au fost un succes. Îl iubesc din tot sufletul și îi mulțumesc că există”, a spus Daniela Crudu la secțiunea de stories de pe Instagram.