Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

divort

Pandemia a adus numeroase divorțuri în showbiz, unele liniștite, ca cel al lui Andrei Ștefănescu de Antonia, altele cu circ total, ca cel dintre Pepe și Raluca Pastramă, iar altele… ascunse. Deși au negat vehement și au infirmat zvonurile aruncate pe surse de cunoscuți în presă, se pare că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au despărțit.

Cei doi nu au divorțat și în acte încă și continuă să locuiască în aceeași casă, de dragul fetiței lor, dar se pare că ruptura dintre ei este una defintivă. Jurnaliștii de la wowbiz.ro le-au analizat conturile de pe rețelele de socializare și au constatat că atât Anda Adam, cât și Sorin Nicolescu au decis să își șteargă pozele în care apar împreună. Cei doi nici nu se mai urmăresc nici măcar pe Instagram, ceea ce înseamnă că nu-și mai vorbesc.

Ipoteza divorțului este întărită și de ceea ce s-a întâmplat de ziua fiicei lor, Evelyn. Anda și Sorin au sărbătorit separat. Deși refuză să admită oficial despărțirea, apropiații lor spun că între cei doi nu mai este nimic de luni bune.

Ce spune Anda Adam despre divorț

Anda Adam preciza în urmă cu câteva luni că relația cu soțul ei este una bună, iar atenția ei se concentrează pe familie și pe proiecte.

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, Doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a declarat Anda Adam, în luna iulie a acestui an.

Citește și:

Revista Presei