Nuami Dinescu spune adevărul despre Teo Trandafir. De ce nu-și mai vorbesc, deși au fost cele mai bune prietene

30 mart. 2021
Nuami Dinescu spune adevărul despre Teo Trandafir. De ce nu-și mai vorbesc, deși au fost cele mai bune prietene
Teo Trandafir și Nuami Dinescu

Nuami Dinescu a ajuns celebră datorită personajului Tanță, pe care l-a interpretat timp de 7 ani în emisiunea lui Teo Trandafir, care la acel moment făcea furori la Pro Tv. După ce aceasta a decis să plece spre trustul Intact, mai exact la postul Romantica Tv, care astăzi nu mai există, relația ei de prietenie cu fosta ei colegă de platou s-a rupt.

Dacă Teo Trandafir a reușit ușor să-și găsească alte proiecte, pentru Nuami Dinescu nu a fost deloc ușor pentru că toată lumea o asocia cu Tanța. Ea a povestit despre acest lucru în numeroase interviuri. Deși a evitat să vorbească despre actuala vedetă a Kanal D este destul de evident că aceasta îi poartă un cui suflet.

Nuami Dinescu este supărată pe Teo Trandafir

Pare că îi reproșează că nu a ajutat-o atunci când a avut nevoie și că și-a văzut egoist doar de drumul său.

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a spus Nuami Dinescu pentru Playtech.ro.

Actrița a mai avut o reacție similară și pe contul său de facebook. Aceasta a insistat din nou pe ideea că Teo Trandafir nu a vorbit niciodată despre ea în interviuri, lăsând să se înțeleagă că vedeta era egocentrică.

„Am ajuns în câteva seri către zona de nord (n.r. a staţiunii Mamaia), unde s-au construit câteva imobile noi, mai făţoase, unde şi cele câteva restaurante sunt mai de lux. Am intrat într-o zi într-unul dintre ele, am băut ceva şi recunosc m-am simţit bine, deşi eram într-o gaşcă cu figuri iubite de public (Adelin Petrişor, Dan Helciug), nimeni nu s-a holbat la noi, nimeni nu m-a întrebat ce mai face Teo şi ce emisiune face, prilej cu care am realizat că pe unde mă duc lumea mă întreabă de ea – pe stradă, pe la cumpărături sau în emisiuni. Am observat, în schimb, că ea nu vorbeşte niciodată despre mine, în niciun interviu, în nicio discuţie, nu pomeneşte niciodată numele meu”, a scris Nuami Dinescu, care totuși în trecut spunea despre Teo Trandafir că era bună cu toată lumea și că nu s-a certat niciodată cu ea.

Nuami Dinescu a avut mari probleme din cauza personajului Tanța

Probabil că marea durere a actriței a fost legată de faptul că cea care i-a fost colegă și cumva șefă a uitat-o complet odată ce nu au mai avut emisiune împreună, deși timp de șapte ani colaboraseră foarte bine.

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea.

A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa.Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, mai spunea Nuami Dinescu pentru adevarul.ro acum ceva timp.