Culiță Sterp și-ar fi înșelat iubita chiar la Survivor România. Cu ce concurentă celebră? Acuzații fără precedent

24 apr. 2021
Culiță Sterp și-ar fi înșelat iubita chiar la Survivor România. Cu ce concurentă celebră? Acuzații fără precedent
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp a fost dispărut în junglă mai bine de zece ore și toată lume l-a căutat. Colegii lui, întreaga echipă de la Survivor România și chiar și autoritățile din Republica Dominicană nu au reușit să-l găsească. Într-un final acesta a apărut din mare și a povestit că a trecut prin momente foarte grele.

Culiță Sterp a dezvăluit la unul dintre consilii că la un moment dat i se făcuse extrem de sete și a băut apă din micile gropi în care să scăldau crabii. Deși a încălcat regulamentul, pentru că a depășit permitertrul permis de concurs, acesta va primi o pedeapsă, încă momentan prezentatorul Daniel Pavel nu a anunțat-o.

Culiță Sterp, acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei concurente

Însă aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă Culiță Sterp. Acesta este acuzat de una dintre concurente că i-ar fi făcut avansuri. Este vorba de nou intrata Maria Chițu, care este mai mereu în centrul atenției.

„În primul rând, Culiță s-a băgat în seama și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el…”, a spus Războinica insistând pe ideea că manelistul i-a adresat mai multe remarci siropoase.

Colegii Faimoși nu au fost de acord cu aceste acuzații, iar Zanni a sărit în apărarea prietenului său. Acesta este de părere că Maria a venit cu lecția învățată de acasă și încearcă să se afirme și să capteze atenția publicului provocând conflicte. El spune că cea care de fapt l-a stârnit pe Culiță a fost chiar Războinica.

Zanni spune că lucrurile ar fi stat, de fapt invers

„Te ador, Culiță…”, i-ar fi spus aceasta de mai multe ori, a dezvăluit Zanni. Întregul conflict va fi dezvăluit sâmbătă seara la Kanal D, într-un noi episod Survivor România.

Culiță Sterp este logodit cu Daniela Iliescu, care urmează să nască în mai puțin de două luni. El a fost căsătorit în trecut cu Carmen de la Sălciu, care a povestit că separarea a survenit ca urmare a infidelităților soțului său, care-i plăceau prea mult femeile. Așadar acuzațiile Mariei s-ar putea să nu fie chiar atât de false, dacă ținem cont de profilul manelistului.