Petre Roman intervine în divorțul fiicei sale. Nimeni nu s-a așteptat la reacția lui. Ce a declarat apoi Oana Romanacție total nașteptată

de:
06 ian. 2021
Petre Roman intervine în divorțul fiicei sale. Nimeni nu s-a așteptat la reacția lui. Ce a declarat apoi Oana Romanacție total nașteptată
Oana Roman și tatăl său, Petre Roman

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei l-a luat prin surprindere pe Petre Roman, așa că nu a durat mult până ce a apărut și o reacție din partea acestuia. 

Petre Roman își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa, motiv pentru care, imediat după ce a primit vestea că aceasta a fost părăsită de bărbatul care i-a dăruit un copil, nu s-a mai putut abține.

Reacția lui Petre Roman 

Oana Roman a fost cea care a vorbit deschis despre reacția tatălui său. Se pare că Petre Roman spera la o împăcare, ba chiar s-a oferit să îi ajute pe cei doi și să poarte o discuție cu Marius Elisei.

Din păcate însă, Oana Roman a refuzat ajutorul și l-a rugat pe tatăl său să nu se amestece în astfel de probleme.

”M-a întrebat doar Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție? Și i-am spus: Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii.

Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii ”Trăiri cu Andreea Mantea” de la Kanal D.

Motivul real pentru care Oana și Marius divorțează

În cadrul aceleiași emisiuni, Oana Roman a vorbit deschis și despe divorțul dintre ea și Marius Elisei. Potrivit acesteia, venirea mamei sale în casă a fost una dintre probleme majore.

Deși la început soțul ei a veit cu această idee, între timp, acesta s-a răzgândit și simțea nevoia de mai multă intimitate.

Oana Roman, împreună cu soțul său, Marius Elisei

”Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă.

Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei”, a mai spus Oana Roman.

Este vorba despre o altă femeie? 

De asemenea, pentru a elimina toate speculațiile potrivit cărora ar fi existat o altă femeie în viața soțului ei, Oana Roman a precizat că probleme care au dus la separarea dintre ea și soțul ei au fost din interior și nicidecum exterioare.

”Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman.