Oana Zăvoranu cutremură lumea showbizului: Oana Roman, iubire în secret cu Pepe. Detalii uluitoare

22 nov. 2020
Oana Zăvoranu cutremură lumea showbizului: Oana Roman, iubire în secret cu Pepe. Detalii uluitoare

De când a divorțat Pepe, Oana Zăvoranu este în formă maximă. Pare o sursă inepuizabilă de replici care mai de care mai caustice și amuzante totodată. Însă nu pentru cele care-i cad victimă. Prima pe listă a fost Adelina Pestrițu, pe care a ridiculizat-o în mai multe postări.

Nu au scăpat nici Anda Adam sau Alexia Eram, dar când a ajuns la Oana Roman, ei bine, de aici a pornit un scandal imens care continuă și acum, mai ales că a și primit răspuns.

Într-o postare pe pe Instagram, Oana Zăvoranu a numit-o pe Oana Roman ”Peppa Pig” și a atașat mai multe imagini cu aceasta din perioada în care avea foarte multe kilograme în plus. Nu au lipsit ironicii și replicile tăioase, doar că de data aceasta actrița a primit și un răspuns.

Războiul celor două Oane a ajuns la un alt nivel

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există; pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu; și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice; dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.” a spus Oana Roman pe Instagram, care era foarte supărată după ce Oana Zăvoranu postase o imagine în care-i ironiza fiica.

Războiul nu s-a oprit aici și au ieșit la iveală amănunte picante, despre care s-a mai discutat în trecut în lumea showbizului, mai exact că Oana Roman ar fi îndrăgostită de Pepe. Se știe că cei doi sunt buni amici, dar nimic mai mult.

Oana Zăvoranu, însă a aruncat o adevărată bombă: „Ea e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”, a spus vedeta pentru FANATIK întrebată ce crede că are Oana Roman împotriva ei.

Vezi și INCREDIBIL! Cine este omul plătit cu 20.000 de euro de statul români! De ce i se dau acești bani lunar