Oana Zăvoranu nu se mai oprește! A umilit-o încă o dată crunt pe Adelina Pestrițu. A dat detalii jenante despre aceasta

de: Ana Toma
07 nov. 2020
Oana Zăvoranu nu se mai oprește! A umilit-o încă o dată crunt pe Adelina Pestrițu. A dat detalii jenante despre aceasta
Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor dure la adresa Adelinei Pestrițu. De această dată, situația scapă de sub control. Fosta soție a lui Pepe a umilit-o crunt pe Adelina, chiar în fața tuturor fanilor.
Oana Zăvoranu face apel la toți următorii să nu mai cumpere niciun produs la care influencerii, precum Adelina Pestrițu fac reclame. Fosta soție a lui Pepe are niște motive bineîntemeiate: ”nu ai timpul necesar să le testezi pe toate” pentru a le putea recomanda.
”SA NU MAI PUNETI BOTU’ la ce pana mea va vand astea!
Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE
Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA. Nu poti zilnic sa faci reclama la diverse lucruri spunand de fiecare ca E CEL MAI BUN. Unde va e personalitatea si liberul arbitru?”, scrie Oana Zăvoranu pe facebook.

Și-a făcut casă și dressing ”pe spinarea voastră”

De aici, situația a degenerat spre Adelina Pestrițu, pe care fosta soție a lui Pepe o jignește, numind-o ”panaramă obosită”. Ea susține că atât Adelina cât și restul influencerilor și-au făcut case și dressinguri ”pe spinarea” urmăritorilor care cumpără tot ceea ce ele recomandă fără să fi testat vreodată.
”Si de ce faci reclama tocmai tu, o panarama obosita indiferent de cum te cheama ?
M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva?
Oare de ce?
Nu v-ati gandit niciodata? Nu mi-a propus nimeni sau ce?
Ba da, logic ca da, insa eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND
Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni
Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata?
Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibitza si acum va zice voua ca va da ea ceva?
Face ea Giveaway?
Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitch-os si voi fiti fete destepte”, mai scrie Oana Zăvoranu.