Scandal imens între Oana Zăvoranu și Oana Roman: Internetul a luat foc după atacurile celor două

Oana Zavoranu Oana Roman

Un nou scandal de proporții a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Oana Zăvoranu și Oana Roman au avut un schimb dur de replici, după ce prima a poreclit-o „Purcelușa Peppa”.

Totul a pornit însă de la o serie de declarații date de Oana Roman lui Cătălin Măruță:

Oana (n.red. Zăvoranu) e deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!”, a declarat Oana Răman.

Scandal imens între Oana Zăvoranu și Oana Roman: Internetul a luat foc după atacurile celor două

Oana Zăvoranu nu avea nevoie de ma imult pentru a se dezlănțui la adresa mai vechii sale rivale, pe care nu a menajat-o sub nici-o formă, numind-o, printre altele, „Purcelușa Peppa”.

„A fost odată, ca niciodată, o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea.

O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de ”Peppa Pig”. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca, pentru a face reclamă, și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram, potrivit Impact.ro.

Scandal imens între Oana Zăvoranu și Oana Roman: Internetul a luat foc după atacurile celor două

Oana Roman a refuzat în primă fază să comenteze în fața presei atacul venit de la fosta parteneră a lui Pepe, însă, doar câteva ore mai târziu, avea să răspundă, voalat, pe social media:

„Niciodată nu m-am împiedicat de obstacole, niciodată nu nu m-am abătut de la drumul meu, niciodată nu m-am lăsat în genunchi doborâtă de boli, greutăți sau valuri de ură, răutate și venin, revărsate asupra mea.

Le-am dus pe toate cu demnitate și mi-am văzut de viața mea. Nu a fost ușor, dar a fost mai ușor decât dacă mi-aș fi aplecat urechea și sufletul înspre ce se aruncă. Am jucat cartea demnității, care e cea mai grea, dar cred că am reușit.

Și am arătat că se poate să trăiești frumos și să construiești o viață echilibrată, oricâte piedici încearcă alții să-ți pună”, a fost replica Oanei.

Revista Presei