Oana Zăvoranu o face de râs pe Monica Gabor: Dezvăluiri rușinoase despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu

13 nov. 2020
Oana Zăvoranu o face de râs pe Monica Gabor: Dezvăluiri rușinoase despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Oana Zăvoranu a ieșit la atac în ultimele zile, luând la țintă nume mari din showbizul românesc. De criticile Oanei nu a scăpat astfel nici Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Oana Zăvoranu a primit pe contul de Instagram mai multe întrebări din partea fanilor, punând-o pe aceasta să-și exprime părerea despre anumite vedete autohtone.

La rând pare să-i fi venit rândul Monicăi Gabor, care a primit o caracterizare extrem de dură din partea Oanei.

Oana Zăvoranu o face de râs pe Monica Gabor: Dezvăluiri uluitoare despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu

„Ca actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a ‘infestat’ creierele a zeci de mii de fete a căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân cu bani…râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații care rămân virusate de niște nulități pe viață”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram!

Însă Oana nu s-a oprit aici, aducând în discuție și situația ingrată prin care trece Irinel Columbeanu, care a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere și aproape că nu mai are bani de facturi.

„Acum când Irinel e la pământ unde e ? (…) o arde pe opulență cocostârcul pe modelul găinii de sor’sa, dar în realitate purceaua e moartă în coteț”, a mai ținut să adauge Oana Zăvoranu!

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011 dar au împreună o fețită, Irinuca, în vârstă de 13 ani.