Denise Rifai a semnat cu Antena3? Vedeta Kanal D a apărut în emisiunea lui Mihai Gâdea, după mai multe acuzații de cenzură

02 iun. 2021
Denise Rifai a semnat cu Antena3? Vedeta Kanal D a apărut în emisiunea lui Mihai Gâdea, după mai multe acuzații de cenzură

Cine a dat pe Antena 3 și a văzut imagini cu Denise Rifai a crezut că nu vede bine. Vedeta Kanal D a fost de multe ori criticată de postul, care acum a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. De altfel, la Sinteza Zilei, Mihai Gâdea și Dana Budeanu au dezbătut povestea fără sfârșit a fraudării alegerilor din Sectorul 1.

Clotilde Armand este noul primar, iar Dan Tudorache a acuzat încă de la început că i-au fost furate voturi. Au fost filmați saci cu voturi, s-au difuzat zeci de dezbateri pe mai multe posturi de televiziune și site-uri de știri, totul pentru ca fostul primar să fie repus în funcție. Deși au trecut luni bune, acesta se luptă în continuare pentru a-și recâștiga locul pe care acum îl ocupă rivala sa de la USR-PLUS.

Denise Rifai, interviu cu procurorul care anchetează situația voturilor de la Sectorul 1

De cealaltă parte și Clotilde Aramand a acuzat acum patru ani că a fost furată și a atras atenția și la ultimele alegeri că se va încerca fraudarea. În premieră națională, un procuror i-a acordat un interviu lui Denise Rifai, cu privire la investigația în curs legată de alegerile de la Sectorul 1. Este fără precedent o astfel de apariție.

Trebuie menționat că vedeta Kanal D are o relație foarte apropiată de Cozmin Gușă, iar acesta este bun prieten cu Dan Tudorache, care-l și readusese în PSD. Astfel s-a ajuns ca Denise Rifai să filmeze un interviu cu magistratul, care pare să-i dea câștig de cauză fostului primar,

Kanal D a luat decizia corectă

„Magistratul care dezvăluie frauda de la Sectorul 1, cenzurat”, titrează Antena 3, care a transmis că difuzează integral interviul pe care Kanal D a ales să nu-l dea.

Totuși postul turc de televiziune s-a remarcat prin show-urile de divertisment și echilibru. Mai exact nu a dorit niciodată să se implice în zona politică, așa că decizia de a nu difuza complet un interviu de acest tip este corectă, mai ales că zilele acestea subiectul Dan Tudorache apare peste tot, exact ca într-o campanie de marketing.