Îndeplinește-ți dorințele, urmând trei pași simpli Lidia Fecioru a spus cum le comandăm în Univers și cum le primim

de: Ana Toma
27 feb. 2021
Îndeplinește-ți dorințele, urmând trei pași simpli Lidia Fecioru a spus cum le comandăm în Univers și cum le primim

Fiecare dintre noi are probabil dorințe pe care vrea să și le îndeplinească, însă pe parcursul vieții apar nereușitele, care ne amăgesc mai mult. Lidia Fecioru are însă rețeta prin care comanzi și primești dorinețele, însă trebuie să aplici trei legi cu sfințenie.

Nimeni nu a spus că este ușor, însă atunci când îți dorești ceva cu adevărat, vei obține, mai ales atunci când ții cont de regulile importante ale vieții.

Legile care îți împlinesc dorinețele

Lidia Fecioru susține că există trei legi importante de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să ne îndeplinim o dorință. Este vorba despre legea comenzii, legea zeciuielii și legea bunăvoinței.

Prima lege te ajută să îți conturezi mai bine dorința. Ce vrei, de fapt? Gândurile sunt cele care atrag energiile în viața noastră, așa că atunci când cerem ceva, trebuie să cerem fix ce avem nevoie, fără a ne mai gândi de multe ori.

”Legea comenzii. Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante. Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum îți ”plătești” dorința”

Legea zeciuielii spune că dorința trebuie să fie plătită într-o oarecare măsură. Nu, nu este vorba despre plata către cineva anume, ci ajutorul dat celor din jur. Orice persoană care îți cere ajutorul trebuie să se bucure de bunătate și bunăvoința ta.

”Legea zeciuielii. Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu. Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine”, a mai spus bionergoterapeutul.

Dăruiești gratis

Cât de mult ești dispus să dăruiești pentru a primi ceea ce îți dorești? Ultima lege pe care trebuie să o respecți are în centru bunăvoința. Nu trebuie să știe nimeni ce faci și ce oferi, însă doar trebuie să o faci.

Fie că este vorba despre voluntariat, sau o donație, oamenii se vor bucura întotdeauna de un astfel de dar, iar tu la rândul tău te vei bucura pentru că ai putut să ajuți.

Legea bunavointei. Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a mai explicat Lidia Fecioru.