Pepe are o nouă iubită? Dezvăluiri incendiare despre noua relație a artistului

de: Ana Toma
02 mart. 2021
Pepe are o nouă iubită? Dezvăluiri incendiare despre noua relație a artistului
Pepe a debutat în muzică în anul 1996, la un festival de muzică la Ploiești

Pepe nu se mai ascunde. Este un bărbat liber de când a divorțat de Raluca Pastramă așa că are dreptul să își refacă viața cu cine dorește și când dorește. Tocmai din acest motiv, artistul a decis să vorbeasc liber despre noua sa relație.

Pepe a fost surprins alături de colega sa de la Te cunosc de undeva, într-un restaurant. Cei doi cântăreți au fost invitați la petrecerea aniversară a unui amic comun, unde s-au distrat de minune împreună, iar Ana Baniciu a postat o serie de filmări cu cei doi, care au trezit interesul fanilor.

Cum au fost surprinși

Nu e de mirare că la scurt timp după apariția imaginilor toată lumea s-a gândit că cei doi formează un cuplu. În filmările postate, cei doi se îmbrățișeau, râdeau și păreau că se simt mai bine ca niciodată, semn că Pepe a depășit cu bine divorțul care i-a adus destul de multe bătăi de cap.

Raluka și Pepe

Totuși, Pepe și-a obișnuit fanii cu sinceritate, așa că și de această dată, artistul a vorbit despre relația dintre el și Raluka, spunând în ce punct sunt și explicând imaginile care au făcut înconjurul internetului.

Ce relație are cu Raluka

Pepe și Raluka s-au reîntâlnit în cadrul filmărilor emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 și au profitat de acest lucru pentru a le da fanilor ce își doresc.

Într-un anumit punct, artistul și cântăreața au început să se amuze, iar Pepe le-a transmis fanilor că trebuie să afle adevărul despre relația lor, evident, o glumă destul de piperată.

„Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul! Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”, a zis Pepe.

„Am auzit că este într-o relație cu tine? E adevărat?”, i-a răspuns imediat Andrei Ștefănescu lui Pepe, izbucnind în râs, potrivit antenastars.ro.

Raluka nu s-a putut abține nici ea și a răs alături de colegii săi, semn că între doi nu este nimic mai mult decât o relație de prieteni și de colegialitate.