Pepe a uitat-o complet pe Raluca Pastramă! Femeia alături de care se simte cel mai fericit 

de: Ana Toma
28 feb. 2021
Pepe a uitat-o complet pe Raluca Pastramă! Femeia alături de care se simte cel mai fericit 
Pepe a debutat în muzică în anul 1996, la un festival de muzică la Ploiești

N-a trecut prea mult de când Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, iar artistul pare mai fericit ca niciodată acum. A fost surprins în compania unei femei super celebre, iar cei doi păreau extrem de apropiați.

Pepe a fost cel care a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă, iar deși în clipul video postat de artist, acesta părea că nu își dorește acest lucru, odată cu divorțul, viața lui Pepe a prins o altă culoare.

Cine este noua femeie din viața lui Pepe

Artistul a fost surprins recent în compania cântăreței Raluka, colega sa din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1. Imaginile au fost publicate de Ana Baniciu, în timpul unei ieșiri în oraș. 

Nu se știe exact ce este între ei, însă imaginile spun cam totul. Pepe zâmbește larg, o îmbrățișează pe Raluka și nu se ascunde de cei prezenți la masă, din contră, stau și la pozat, lucru care arată că artistul se simte destul de bine după ce a divorțat

Mai mult de atât, Raluka nu este străină pentru Pepe. Artista a fost invitată în emisiunea online a acestuia, unde s-au distrat pe cinste. 

Relața cu Raluca Pastramă

Raluca Pastramă și Pepe și-au spus adio într-un val de scandaluri. Cei doi soți s-au jignit reciproc, iar Raluca a cerut și un ordin de restricție în tot acest timp pentru soțul. 

Au urmat apoi reproșuri, acuzații de infidelitate reciprocă, însă în final lucrurile s-au terminat cu bine. Pepe a mărturisit recent că s-a împăcat cu fosta soție și își dorește ca copiii săi să crească frumos. 

Artistul mai povestea că a încercat să repare lucrurile, însă este exclus ca cei doi să se mai împace vreodată. Cu toate acestea, ei se văd zilnic și comunică bine, a mai spus Pepe

 ”Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic”, a anunțat Pepe.