Pepe, în genunchi! Noi informații despre agresivitatea artistului. Oana Zăvoranu rupe tăcerea: Este ordinar. Îmi amintesc când a dat doi pumni

Oana Zavoranu

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a degenerat mult mai mult decât se așteptau, probabil, cei doi. Astfel, potrivit celor mai noi informații apărute în spațiul public, Pepe ar fi fost extrem de violent cu fosta sa soție.

Și, de parcă nu îi erau de ajuns aceste acuzații, în scenă a apărut și Oana Zăvoranu, care dezvăluie lucruri neștiute despre agresivitatea fostului său partener.

Contactată de SpyNews, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze în primă fază că ea încă este de părere că scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă este doar o tactică pusă în scenă de cei doi, pentru a rămâne în atenția publică.

„Înafară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Zăvoranu: Îmi amintesc când a dat doi pumni

Întrebată de reporterii SpyNews dacă în relația sa cu Pepe, artistul ar fi avut momente de agresivitate, Oana Zăvoranu a recunoscut că, într-adevăr, au existat câteva momente de acest fel:

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier.

Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a mai spus „Querida”.

Citește și:

Revista Presei