Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat: “Va fi după cum va dori Pepe!”. Ce au stabilit cei doi de acum

de: Ana Toma
20 apr. 2021
Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat: “Va fi după cum va dori Pepe!”. Ce au stabilit cei doi de acum
Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă și Pepe au avut un divorț destul de dificil. Deși în primă fază artistul mărturisea că totul se va termina amical, a urmat un ordin de restricție împotriva sa, acuzații dure lansate unul la adresa ceilulalt, însă în final, cei doi soți au găsti echilibrul.

Cu alte cuvinte, Pepe și Raluca Pastramă au decis să petreacă mai mult timp împreună, evident, de dragul copiilor. Cei doi foști soți au anunțat că vor petrece Paștele în familie, chiar dacă relația dintre cei doi s-a destrămat.

Pepe a fost cel care le-a mărturisit totul fanilor. Artistul povestește că de dragul celor două fetițe, Rosa și Maria, cei doi soți au decis să aibă o relație deschisă, fiind toți prezenți la masa tradițională de Paști.

Pepe și Raluca Pastramă vor fi împreună de Paști

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a mărturisit Pepe.

Artistul a mai povestit că nu se știe încă unde vor petrece sărbătoarea de Înviere, însă, conform declarațiilor făcute de Raluca Pastramă, decizia finală va fi luată de artist.

“Va fi după cum va dori Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă.

Pepe, despre relația cu cele două fiice ale sale

Chiar dacă și-au spus adio în urmă cu trei luni de zile, după opt ani de căsnicie, cei doi foști soți își doresc ca cele două fetițe să nu fie afectate de decizia luată de părinți, astfel că, ele vor avea tot timpul tot ceea ce au nevoie, după cum mărturisește și artistul.

Mai mult de atât, Pepe a mai povestit că le-a pregătit surprize micuțelor și le va spune totul înainte de Paști.

“Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”, a mai adăugat Pepe.

A fost prezent la aniversarea micuței sale

Recent, Rosa, una dintre fiicele lui Pepe și-a serbat ziua de naștere, iar artistul a avut grijă ca fiica sa să se simtă cât mai bine posibil. Aceasta a primit o tabletă cadou, iar surprizele vor continua.

“Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a mai mărturisit Pepe.