Pepe a rămas falit după divorț? Raluca Pastramă l-a lăsat baltă. Dezvăluiri incendiare făcute de artist

de: Ana Toma
02 apr. 2021
Pepe a rămas falit după divorț? Raluca Pastramă l-a lăsat baltă. Dezvăluiri incendiare făcute de artist
Pepe a debutat în muzică în anul 1996, la un festival de muzică la Ploiești

După un scandal monstru, Pepe și Raluca Pastramă au hotărât să divorțeze amiabil, ba chiar să își și împartă bunurile corespunzător. În ciuda acestui lucru, Pepe a rămas tot fără bani și se află într-o criză financiară dificil de depășit.

După partaj, Raluca Pastramă a rămas cu grădinița, iar Pepe a păstrat salon de înfrumusețare de pe Calea Victoriei, însă lucrurile nu sunt așa cum preconiza artistul că vor fi, iar criza financiară se resimte în buzunarul acestuia.

Pepe a rămas fără bani

Artistul a mărturisit că nu are altă opțiune decât să vândă salonul de înfrumusețare, însă criza din prezent nu îl ajută prea mult. Salonul, care are coafor, cosmetică, make-up, dar și servicii de manihciură și pedichiură a fost scos la vânzare la prețul de 530.000 de euro însă nimeni nu a vrut să îl cumpere.

Chiar dacă Pepe a scăzut prețul, cumpărătorul tot nu a apărut. Mai mult de atât, aristul a mai povestit că au venit persoane inclusiv cu schimburi, cu terenuri, sau mașini de lux, dar și promisiuni, care nu s-au concretizat.

Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, a mărturisit Pepe, pentru Impact.ro.

Pepe și Raluca Pastramă

Cum vrea să facă rost de bani

Pepe este dispus să facă aproape orice pentru a putea câștiga niște bani, așa că are de gând să închirieze salonul daca nu-l poate vinde. Artistul susține că salonul pe care îl deține a mai fost închiriat în urmă cu câteva luni, însă contractul nu a fost respectat din cauza pandemiei.

De asemenea, Pepe a mai mărturisit că nu se pricepe la astfel de afaceri și nici nu are timp să se ocupe cu așa ceva, iar cel mai probabil, dacă nici cu închiriatul și nici cu vânzarea nu va merge, artistul va fi nevoit să îl țină închis, fără să producă niciun ban.

”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa.

Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic”, a mai mărturisit artistul.