Câte clase are, de fapt, Pepe. Nimeni nu a știut adevărul până acum. Oana Zăvoranu a făcut totul public

de: Ana Toma
17 apr. 2021
Câte clase are, de fapt, Pepe. Nimeni nu a știut adevărul până acum. Oana Zăvoranu a făcut totul public
Pepe

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică latino din România. Pe lângă asta, el mai este și un actor de excepție, însă puțini știu ce studii are acesta. Fosta sa soție, Oana Zăvoranu, a dat cărțile pe față.

Chiar dacă pe plan profesional este realizat din toate punctele de vedere, viața amoroasă a lui Pepe nu a fost atât de bună. Artistul a divorțat de Oana Zăvoranu, în urmă cu câțiva ani, iar acum a divorțat și de Raluca Pastramă.

Câte clase are Pepe

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru modul ei atipic de a prezenta anumite informații, iar una dintre acestea a fost studiile lui Pepe. Vedeta a vorbit despre câte clase are fostul ei soț, ajuns în ultimii ani un mare artist.

Declarațiile Oanei Zăvoranu au apărut la scurt tip după ce Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Artista a dezvăluit că fostul ei soț are doar patru clase terminate și nici nu se poate compara cu ea sau cu alți artiști din România. 

”Pot doar sa îi dau voie să respire același aer de Dorobanți cu mine, de școală nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate și manele. N-are el vacanțe câtă școală am eu…aoleu, stați așa că am uitat că eu sunt și săracă, și incultă și posedată, nu am nici case că de aia am stat eu la el în mansardala”, mărturisea Oana Zăvoranu.

Pepe este un bărbat violent?

Oana Zăvoranu a adus la suprafață și alte lucruri din viața personală de cuplu. După ce Raluca Pastramă a emis un ordin de protecție împotriva artistului, vedeta a vorbit și despre episoadele violente din căsnicia sa cu Pepe. 

Cu alte cuvinte, vedeta mărturisește că într-adevăr, au existat astfel de episoade în viața lor de cuplu, însă Pepe nu a lovit-o niciodată. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a povestit că singurele lucruri făcute la nervi au fost legate de anumite obiecte din casă.

Totuși, ea a decis să nu comenteze și acuzațiile aduse de Raluca Pastramă, neștiind ce s-a întâmplat cu adevărat în căsnicia celor doi. 

”Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, că să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a explicat vedeta.