Petre Roman, distrus de fiica vitregă Catinca Roman! Dezvăluiri șocante: Ce îi făcea Oanei Roman în copilărie? Este scandalos

30 nov. 2020
Petre Roman, distrus de fiica vitregă Catinca Roman! Dezvăluiri șocante: Ce îi făcea Oanei Roman în copilărie? Este scandalos

Petre Roman nu-și mai vorbește cu propria fiică, Oana Roman, între cei doi izbucnind mai multe scandaluri în ultimii ani. Fostul prim-ministru al României nu are o relație bună nici cu fiica sa vitregă, Catinca Roman, aceasta nespundându-i niciodată „tată” lui Petre Roman.

„Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură. Pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna.

Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Despre violența fizică a lui Petre Roman a vorbit, pe larg, și Oana, care a recunoscut la un moment dat că încasa destule „corecții fizice” din partea tatălui său:

Oana Roman: Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap.

Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat. O extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a mărturisit fiica fostului premier, potrivit hashtagnews.ro.

În urma acestor declarații, fostul premier al României i-ar fi transmis fiicei sale, prin intermediul unor apropiați, că nu o va ierta niciodată pentru aceste declarații care i-au pătat imaginea publică.

Însă, Oana Roman nu s-a oprit aici cu seria dezvăluirilor, ci a afirmat că nici cu nepoata lui, Izabela, Petre Roman nu are o legătură strânsă:

„Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman.