Petre Roman, gest absolut jenant! Oana Roman l-a făcut din nou de râs și toată lumea i-a dat dreptate ei

24 feb. 2021
Petre Roman, gest absolut jenant! Oana Roman l-a făcut din nou de râs și toată lumea i-a dat dreptate ei
Oana Roman și fiica sa, Isabela, la ziua de naștere a fetiței

Oana Roman părea că se înțelege bine cu tatăl său, fostul premier, Petre Roman, în ultima perioadă, dar iată că lucrurile nu stau deloc așa. În trecut, aceasta a dezvăluit că părintele său o bătea și că era extrem de dur cu ea. Niciodată nu i-a arătat iubire și nici măcar, când a fost la un pas de moarte, din cauza infecției post sarcină, acesta nu s-a interesat de ea.

Acum Oana Roman este din nou foarte supărată pe Petre Roman, după ce acesta a uitat complet de ziua nepoatei sale, Isabela, care a împlinit 7 ani. Micuța a fost sărbătorită fastuos și i-a avut alături pe ambii părinți, deși aceștia semnaseră actele de divorț cu doar o săptămână în urmă. În acest context, copila avea nevoie mai mult ca oricând de bunicul său, care nici măcar nu a sunat-o să-i ureze la mulți ani.

Oana Roman l-a făcut din nou de râs pe Petre Roman

De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer?

Petre Roman, împreună cu tânăra lui soție, Silvia Chifiriuc

Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a răbufnit Oana Roman într-un Instastory.

Gestul de neiertat al lui Petre Roman

Petre Roman nu a recunoscut public că nu este deloc interesat de fiica și nepoata sa, ba chiar a ținut să precizeze, într-un interviu oferit Kanal D, în urmă cu o lună, că el are o relație bună cu micuță și că s-a întânit cu aceasta de mai multe ori. Dar acum gestul fostului premier, care nu și-a susținut fiica, nici măcar când aceasta trece prin momente atât de dificile a scandalizat pe toată lumea.

“Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , spunea Petre Roman, invitat în urmă cu o lună la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.