Un fan a spus că vrea să renunțe la 10 ani din viață pentru o zi cu Delia. Ce i-a răspuns artista a luat prin surprindere pe toată lumea

21 apr. 2021
Un fan a spus că vrea să renunțe la 10 ani din viață pentru o zi cu Delia. Ce i-a răspuns artista a luat prin surprindere pe toată lumea
Delia. Foto: Facebook

Delia Matache a împlinit 39 de ani în luna februarie, iar pandemia i-a dat tot Universul peste cap. Aceasta era obișnuită să participe la multe evenimente, iar acum este nevoită să petreacă mult timp acasă. Doar că artista își găsește mereu ceva de făcut. Ori călătorește împreună cu soțul său ori se plimbă mult pe jos prin București.

Delia face și multe LIVE-uri pe contul ei de Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Aceasta este foarte dezinvoltă și sinceră și le răspunde la toate întrebările, ba chiar le dă și sfaturi. Ea a dezvăluit că nu mai suportă deloc pandemia și mai ales statul în casă, așa că-și găsește mereu un motiv să iasă afară.

Un fan vrea să renunțe la 10 ani din viață pentru Delia. Răspunsul artistei

Unul din fani i-a comentat că ar fi capabil să renunțe la 10 ani din viața lui doar ca să petreacă o zi cu Delia. Surprinsă și amuzată totodată aceasta i-a răspuns sec: „Nu merită, crede-mă” și a trecut imediat mai departe.

Delia le-a povestit internauților că a mers kilometri întregi prin București, împreună cu sora ei, Oana. Au vrut să viziteze mai multe obiective, dar totul este închis, inclusiv pub-urile în interior, așa că au trebuit să se mulțumească doar cu un ceai în aer liber.

Cum se poziționează Delia în trending Youtube

Delia a scos pe 3 aprilie și un nou clip, împreună cu Nane, care este foarte apreciat pe Youtube. Deși melodia este foarte frumoasă, nu a reușit să ajungă pe locul 1 în trending. Până acum a strâns 2 milioane de vizualizări și se află pe locul 23 în trending Youtube.

Pe locurile 1 și 2, în momentul de față se află Tzanca Uraganu, cu o manea, iar pe locul 2, Theo Rose și Valentin Dinu, cu o melodie care este o combinație între pop dance și manea.

Theo Rose a ajuns virală după ce și-a schimbat genul muzical în manele. Aceasta are 23 de ani și a ajuns pe Youtube chiar mai celebră decât Carmen de la Sălciu, care a intrat într-un con de umbră în ultima vreme.