Soția lui Lucian Mîndruță rupe tăcerea! A fost vaccinată anti-coronavirus! Ce efecte adeverse a resimțit după vaccinare

03 ian. 2021
Soția lui Lucian Mîndruță rupe tăcerea! A fost vaccinată anti-coronavirus! Ce efecte adeverse a resimțit după vaccinare
Lucian Mîndruță, împreună cu soția lui, Ioana/ Foto: Facebook

Puțini știu că soția lui Lucian Mîndruță, un jurnalist cu o notorietate foarte crescută, este un reputat medic la Spitalul Universitar din Capitală. Aceasta este specialistă în neurologie și s-a implicat foarte mult în a-și ajuta pacienții în aceste vremuri tulburi, în care pandemia a dat întreaga lume peste cap.

Ioana Mîndruță s-a aflat printre medicii care a dorit să fie vaccinată și când i-a venit rândul a acceptat imediat să i se administrese serul anti-coronavirus. Aceasta a dezvăluit într-o postare pe facebook ce reacții adverse a avut.

Ce a simțit Ioana Mîndruță după vaccinare?

La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani”, a scris Ioana Mîndruță, pe contul ei de Facebook.

Lucian Mîndruță a distribuit și el postarea soției sale, cu care este căsătorit din anul 1999 și a glumit pe seama vaccinării, în contextul în care pe rețelele de socializare au apărut mesaje care transmit că de fapt prin vaccinare se inserează cip-uri oamenilor pentru ca aceștia să fie urmăriți.

Daca tot m-au intrebat multi care sunt efectele secundare la vaccin, aveti in postarea ei experienta sotiei mele.
Eu, ca observator independent pot doar sa va spun ca de dimineata m-a certat ca e iar e dezordine in bucatarie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…)))„, a scris Lucian Mîndruță pe contul lui de facebook.