Probleme imense la Pro Tv! După Andreea Esca și Andi Moisescu, o altă super vedetă a fost diagnosticată cu virusul care a speriat planeta!

moisescu

Virusul ucigaș continuă să facă victime. După aproape un an de când acesta a debutat în forță în China, specialiștii nu au reușit încă să furnizeze populației un vaccin. România, ca și întreaga Europă de altfel se confruntă cu un număr record de cazuri. Oamenii se îmbolnăvesc pe bandă rulantă și nici vedete Pro Tv nu fac excepție.

În această vară, Andreea Esca anunța că a fost infectat cu noul virus, dar că starea ei este bună. Cel care a avut mai mult de suferit a fost soțul ei, Alexandre Eram, care a avut nevoie și de mască de oxigen. Și Andi Moisescu a mărturisit recent că a captat coronavirus, chiar în ultima parte a filmărilor de la Românii au talent.

Acesta a fost înlocuit de Smiley, pentru postul de jurat, dar probabil că pentru emisiunile de după preselecții va reveni. Acum o altă super vedetă se pare că a fost infectată, iar aceasta se află și la o vârstă la care riscul este mai mare.

Neti Sandu, infectată cu virusul care a speriat planeta

Este vorba despre celebra Neti Sandu, care arată superb la cei 62 de ani. Aceasta nu a mai apărut pe micile ecrane de câteva zile și se află în izolare la domiciliu, potrivit unor surse citate de gandul.ro.

Horoscopul a fost citit de cineva din regie în lipsa ei și multă lume a bănuit că s-a întâmplat ceva cu ea, deși Pro Tv nu a emis nicio comunicare pe acest subiect.

Reamintim că Neti Sandu prezintă horosopul la Pro TV încă din anul 1995, adică de 25 de ani, de când a apărut acest canal de televiziune și este un simbol al televiziunii care continuă să fie lider de audiență de ani buni.

Revista Presei