Probleme mari pentru Adelina Pestrițu! După ce a rămas fără contul de Instagram, acum are un necaz și mai mare

03 mai 2021
Probleme mari pentru Adelina Pestrițu! După ce a rămas fără contul de Instagram, acum are un necaz și mai mare
Adelina Pestrițu în Egipt. Foto: Facebook

Adelina Pestrițu a rămas chiar în ziua de Paști fără contul său de Instagram. Acesta reprezenta principala sursă de venit a vedetei și îi aducea zeci de mii de euro. Ultimele sale postări din vacanța petrecută în Egipt i-au atras încă multe critici și pare că toată energia aceea negativă o resimte acum din plin.

Adelina Pestrițu a anunțat pe 1 Mai, pe contul său de Facebook că are probleme cu contul de Instagram și că în prezent se lucrează la recuperarea lui. Între timp, aceasta continuă să rămână conectată cu fanii săi pe Facebook.

Încă o problemă mare pentru Adelina Pestrițu

Doar că acum are o nouă problemă. Imediat cum s-a aflat că a rămas fără contul său oficial de Instagram, au început să apară altele false, folosind numele său.

Adelina Pestrițu a ținut să-și anunțe fanii că momentan pe ea o pot găsi doar pe Facebook și că nu este legal ca cineva să se folosească de identitatea ei pentru a-și face alte pagini. Vedeta este foarte supărată din cauza situației în care se află și face mari presiuni pentru a-și recupera contul, care-i aducea mii de euro lunar.

Mesajul Adelinei pentru fani

„Dragii mei,
Dupa ce am anuntat ca am o problema cu contul meu de Instagram, au aparut multe conturi FAKE cu numele meu. Va rog sa aveti grija!
Dupa cum stiti este ILEGAL sa iti faci cont cu numele altei persoane si sa-i folosesti pozele si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal).
Vreau doar sa va anunt ca NU mi-am facut un alt cont de instagram.
Daca voi face acest lucru, va voi anunta AICI!
Momentan asteptam sa se rezolve problemele pe care le-am intampinat cu contul meu oficial.
Revin cu vesti in cel mai scurt timp! ❤️
Sper ca aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Va pup”, a scris Adelina pe Facebook.